Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdhetek aggódni, vagy hülyeség? Elsősorban férfiak, de nők véleményére is kiváncsi vagyok.
Hát lehet csak nem egy észkombájn a kedves párod, lehet csak nem volt olyan érzelgős hangulatban.
Ha úgy adódna én sokat és hosszasan tudnék válaszolni az általad feltett kérdésre. De ehhez persze olyan szitu kell. Nem reggel a rohanásban.
Sztem ettől még nem kell aggódnod.
Megint egy olyan dolog, amit a pasi komolyan sem vesz, a Nő meg egyből túl reagálja.. de ez most tipikus olyan. Szerintem nagy hülyeség lenne aggódni...
ui.:pasi vagyok.
Ne zaklasd ilyen fölösleges kérdésekkel. Amennyiben meg nem kapsz megfelelő választ lépj tovább.
Vigyél neki egy üveg bort és igyátok meg.
Nő vagyok. Szerintem teljesen hülyeség ilyet kérdezni a pasitól. Nem alkalmas ennek a kifejtésére.
A lehetséges válaszok szerintem:
1. Mert van puncid és melled. (Nő megsértődik, mert ő nem szexuális tárgy, hanem érző lélek stb. stb.)
2. Mert tudsz főzni. (Nő megsértődik, mert ő nem rabszolga.)
3. Mert csak. (Nő megsértődik, mert ez nem válasz.)
4. Nem tudom. Van sör? (Nő megsértődik, mert nem foglalkoznak vele.)
5. He? (Nő megsértődik, mert nem értik meg.)
:D
Palm: :D:D:D
hátja, ez egy olyan kérés, amire nincs jó válasz. tleg nem lehet erre rendesen válaszolni, pasinak igaza volt.
Szóval, kedves Kérdező,
teljesen normális a párod reakciója. Az ne tévesszen meg, hogy te 10 oldalt tudnál kapásból teleírni azzal, hogy mitől érzed őt férfiasnak... :)
Ezt a kérdést úgy kellett volna feltenni, hogy mitől válsz IGAZI NŐVÉ az ő szemében. Ahogy te feltetted, úgy szerintem röhejes.
Hogy én is osszam egy kicsit a nőket, én talán tudnék erre válaszolni, de minek, hiszen süt a kérdésből, hogy te egy bizonyos választ vársz erre, romantikus filmekbe illő romantikus monológot, és nem lehet rá akármit válaszolni, nehogy csalódj.
Nálunk amúgy az van, hogy barátnőm az, aki kimondottan utál ilyen magasztos témákba bocsátkozni. Én, a tuskó férfi, meg kicsit lelkizősebb, filozofikusabb vagyok. Na akkor most mi is van? :P Különben neki meg ez a baja. Minek agyalok annyit. Nektek nőknek próbáljon az ember megfelelni... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!