Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban a férfiak véleménye érdekelne: szerintetek jó ötlet lenne első éves évfordulónkra (még nem volt eljegyzés) meglepni a párom az alábbival?
Először is: nagyon szoros már a kapcsolatunk, hamarosan házasság is lesz, baba is nemsokára megszületik.
Mivel kevés a pénzem, hogy valamilyen wellnessel meglepjem, azt találtam ki, hogy magam kényeztetném.
Mondjuk kuponokat kapna, amik "beválthatók".
- masszázsra (test, láb)
- arc masszázs
- manikűr, pedikűr, ha szükséges (de nem igazán értek hozzá :-))
+ halk lágy zene szólna a háttérben, gyertya kivilágítással, és csinálnék valamilyen aprósütit, meg innivalót, vmilyen speckó kávét, amit közben iszogathat majd.
Egyikünk sem az a sokat költök a másikra típus, szal az nem zavarná, ha nem ruhát vagy hasonlókat vennék neki.
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
ne haragudj, én nőként olvastam, és gondoltam válaszolok, bár nem a mi véleményünk érdekel.
Szerintem , ami nagyon romantikus, és ne rontható el:
Félhomály, halk, kellemes zene, finom kis meleg fürdő együtt, valami finom illóolajat becsempésznék, hogy az érzékszervek is akcióba lépjenek. Pl: valami finom virág ilattal rózsa, vagy ilyesmi.
Közben finom kis bort kortyolgatni.... a többi meg a te dolgod.
Ezt ha egy férfitól megkapja az ember, azt mondom, ISTEN a párom. :):) Én még nem kaptam ilyet, de elmondhatatlanul jó lenne.
21/L
Még valami:
Közben fel is kérhetnéd egy -egy táncra, édes lenne. És ha mellé főzöl is valami finomat, tuti nyert ügyed van, mert ettől kedvesebbett kívánni nem lehetne.
Első voltam.
És az sem árt, csak úgy jönnek belőlem az ötletek, hahaha, ha pl szerzel egy jó kis testolajat, finom illattal azt is, egy jó maszi a fürdés után.....hm.....
Azon pedig ne stresszelj, hogy nincs pénzed welnessre, egy nőt nem ezzel lehet elcsábítani, a lényeg a hangulat, és ha imád, ez fantasztikus este lesz.
Sok sikert kívánok, és remélem elmeséled itt nekünk, hogy sikerült.
Miért férfiak véleménye érdekelne? Gondolom te férfi vagy és a bnődnek csinálnád..., ezért inkább a nők véleménye kéne, h. érdekeljen:) Mert azt kétlem, h. nő vagy és a barátodnak akarnál pedikűrt:):D
Én nő vagyok, válaszolok ha nem gond:) Nos én nem biztos, h. örülnék neki...a masszázs talán még elmegy, de ne az legyen a meglepi, h. babrálja a lábkörmeimet:S Inkább főzz vacsit, mondjuk nekem ez is kicsit unalmas, így leírva, de ettől függetlenül én is örülnék neki:)
Én is nő vagyok, de tapasztalatból írok erről az ötletről :) Ln is évfordulóra vetettem be a kuponokat, és nagyon jól sikerült az akció :) Imádja a masszázst, így több ilyen tartalmú lapocska volt (hátmasszázs, masszázs fél órán keresztül :D stb.) Én még olyanokat is belecsempésztem, hogy autótakarítás (mindene a kocsija), vagy hasonlók.
Ezt a pedikűr/manikűr ötletet azonban furcsának tartom, nem tenném bele.
ma 12:14 vagyok :)
Nem attól férfi a kérdező, hogy páran furcsának tartjuk a manikűr/pedikűr dolgot :D
Egy nőtől is ugyanolyan furcsa, hogy levágogatja, reszelgeti a párja körmeit :) Szóval ez az ötlet alapból butaság.
Szerintem pedig nő a kérdező, és véleménykutatást tart hogy a többi férfi mennyire örülne ennek.
Hajaj! :D
Azt hittem egyértelmű volt a stílusomból, hogy nő vagyok. :-)
A manikűr-pedikűrt azért találtam ki bele, mert a párom kényes a körmeire, folyton tövig vágja, jól elcseszi magának.. Meg a talpbőre rendbe tétele is jól jönne neki. :)
A tánc nem rossz ötlet majd, ha eljutunk odáig. :)
Az alkohol is jó lenne, de én terhes vagyok, és nem nagyon ihatnék, max 1 deci vöröset, de úgy meg nem jó, ha ő issza meg majdnem az egész üveggel (amúgy sem egy alkoholizálós típus).
A fürdetés sem lenne jó, mert már nagy a hasam, és nehezen férnénk el a kádban ketten, és a víz sem lehetne forró...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!