Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem szeret kielégíteni. Ez örökre így marad?
Bárcsak nem kéne ilyesmit írnom neki.
Egyébként kérdező ha még abból is indulunk ki, hogy ő neki korai magömlése van mivel nem tudom pontosan, hogy házasság előtt bírta-e tovább sajnos akkor is az az igazság, hogy ő tényleg nem akar neked örömet szerezni.
Ha ő igazán szeretne és megbecsülne téged már elment volna orvosokhoz vele, vagy mondta volna neked, hogy nem tud rajta változtatni, de akkor is azon lenne, hogy elérd a csúcsot valahogyan másképp.
Az, hogy ő még egy kicsit se erőlteti meg magát - a 6. hónapban történő kb. 2x nem egyenlő vele - akkor nem szeret és mégcsak nem is tisztel.
Az nem szeretet, hogy mondja, vagy "segít" otthon hogyha az ágyban le se tojja fejedet. Egy házassághoz főleg a két fél orgazmusa hozzátartozik. Más lenne ha képtelen lennél rá, de hát megy az neked.
Ő neki így megfelel, magadtól mész és ő elmegy te veled meg nem foglalkozik.
Királyi élete van melletted különösen ha még ki is szolgálod merthát "annyira szeretitek egymást."
Mégha 35+ éves is lennél és két gyermekes anyuka még akkor is el kéne tőle válni, mert megalszo nagyon amit megengedsz neki és ő ki is használja.
"Fiatal házasok vagyunk, évek óta együtt."
Rád unt, másokkal naponta szexelne."
Ezt a fszságot. Pontokba szedve leírtad, TE hogy működsz.
#13:
Három lehetőséget is írtam és mindhárom végpontha, hogy kielégíteni nem akarja.
Írj te tanácsot akkor mit tegyen, vagy a saját nézeteid szerinted miért nem törődik vele "együttlétek" során. Tiéd a pálya, hátha valami okosabbat tudsz javasolni. Hajrá! :)
Ez fontos kérdés amit a 15 ős irt, így volt mindig?
Nekem az exem csinálta ezt...szex után míg kiment a mosdóba, magamhoz nyúltam...🙈 Annyira gáz, és akkor nem is éreztem mennyire. Tudom nehéz, de válj el, aki ilyen a szexben az élet más területein is önző lesz veled kapcsolatban, sajnos tapasztalatból mondom...
Ja arra fáradt, hogy téged kielégítsen. Arra nem fáradt, hogy ő elmenjen. értem.
Minek mentél hozzá egy ilyen palihoz?
Miert ekezed a ferfit?!
"Ha ő igazán szeretne és megbecsülne téged már elment volna orvosokhoz vele, vagy mondta volna neked, hogy nem tud rajta változtatni, de akkor is azon lenne, hogy elérd a csúcsot valahogyan másképp."
Csillagom, ha te 20-30 percig nem tudsz elelvezni, akkor nem a ferfinek kell elmenni orvoshoz, hanem neked.
Ki a franc akarna teged 30 poercig gyomoszkolni a semmiert, amig te a hatadon fekszel mozdulatlanul.
Kened a sz@rod a masikra, o meg lehet mast mondana.
Könyv
Hobbi, szabadidő
Kvíz, rejtvény
Vágó István: A fele sem igaz! 2 antikvár
Ezt írta a hölgy, hogy 30 percig fekszik mozdulatlanul és gyomoszkolni kell? Vagy re is csak bedugod előjáték nélkül, löksz kettőt elmesz és részedről be van fejezve?
A szex páros játék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!