Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párom nem szeret kielégíteni....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem szeret kielégíteni. Ez örökre így marad?

Figyelt kérdés
Fiatal házasok vagyunk, évek óta együtt. Nekem magasabb a libidóm, ezért majdnem mindig én kezdeményezek. Viszont ennek az az eredménye, hogy csak ő élvez el, eszébe sincs hogy engem is kényeztessen. Félevente kb 2szer jutunk el odáig, hogy nekem is orgazmusom legyen. Nekem több idő kell hozzá, 20-30 perc is akár, elhiszem ha fáradt nincs hozzá kedve. Szeret és nem akar mást, én is szeretem a férjemet, de tényleg ennek így kell maradnia örökre, ha szexet szeretnék elégedjek meg ennyivel? Másnál is így van?

febr. 5. 20:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
az o betű kimaradt bocsi
febr. 5. 20:56
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

Bárcsak nem kéne ilyesmit írnom neki.

Egyébként kérdező ha még abból is indulunk ki, hogy ő neki korai magömlése van mivel nem tudom pontosan, hogy házasság előtt bírta-e tovább sajnos akkor is az az igazság, hogy ő tényleg nem akar neked örömet szerezni.

Ha ő igazán szeretne és megbecsülne téged már elment volna orvosokhoz vele, vagy mondta volna neked, hogy nem tud rajta változtatni, de akkor is azon lenne, hogy elérd a csúcsot valahogyan másképp.

Az, hogy ő még egy kicsit se erőlteti meg magát - a 6. hónapban történő kb. 2x nem egyenlő vele - akkor nem szeret és mégcsak nem is tisztel.

Az nem szeretet, hogy mondja, vagy "segít" otthon hogyha az ágyban le se tojja fejedet. Egy házassághoz főleg a két fél orgazmusa hozzátartozik. Más lenne ha képtelen lennél rá, de hát megy az neked.

Ő neki így megfelel, magadtól mész és ő elmegy te veled meg nem foglalkozik.

Királyi élete van melletted különösen ha még ki is szolgálod merthát "annyira szeretitek egymást."

Mégha 35+ éves is lennél és két gyermekes anyuka még akkor is el kéne tőle válni, mert megalszo nagyon amit megengedsz neki és ő ki is használja.

febr. 5. 21:08
 13/20 anonim ***** válasza:
83%

"Fiatal házasok vagyunk, évek óta együtt."

Rád unt, másokkal naponta szexelne."

Ezt a fszságot. Pontokba szedve leírtad, TE hogy működsz.

febr. 5. 21:37
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

#13:

Három lehetőséget is írtam és mindhárom végpontha, hogy kielégíteni nem akarja.

Írj te tanácsot akkor mit tegyen, vagy a saját nézeteid szerinted miért nem törődik vele "együttlétek" során. Tiéd a pálya, hátha valami okosabbat tudsz javasolni. Hajrá! :)

febr. 5. 21:43
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez régebben is így volt, vagy csak mostanában? Sajnos szerintem is radunt, meg az egész hazassagotokra.
febr. 5. 21:49
 16/20 anonim ***** válasza:
83%

Ez fontos kérdés amit a 15 ős irt, így volt mindig?

Nekem az exem csinálta ezt...szex után míg kiment a mosdóba, magamhoz nyúltam...🙈 Annyira gáz, és akkor nem is éreztem mennyire. Tudom nehéz, de válj el, aki ilyen a szexben az élet más területein is önző lesz veled kapcsolatban, sajnos tapasztalatból mondom...

febr. 6. 07:42
 17/20 anonim ***** válasza:
68%

Ja arra fáradt, hogy téged kielégítsen. Arra nem fáradt, hogy ő elmenjen. értem.

Minek mentél hozzá egy ilyen palihoz?

febr. 6. 11:12
 18/20 anonim ***** válasza:
16%

Miert ekezed a ferfit?!

"Ha ő igazán szeretne és megbecsülne téged már elment volna orvosokhoz vele, vagy mondta volna neked, hogy nem tud rajta változtatni, de akkor is azon lenne, hogy elérd a csúcsot valahogyan másképp."

Csillagom, ha te 20-30 percig nem tudsz elelvezni, akkor nem a ferfinek kell elmenni orvoshoz, hanem neked.

Ki a franc akarna teged 30 poercig gyomoszkolni a semmiert, amig te a hatadon fekszel mozdulatlanul.

Kened a sz@rod a masikra, o meg lehet mast mondana.

Könyv

Hobbi, szabadidő

Kvíz, rejtvény

Vágó István: A fele sem igaz! 2 antikvár

febr. 6. 17:55
 19/20 anonim ***** válasza:
83%

Ezt írta a hölgy, hogy 30 percig fekszik mozdulatlanul és gyomoszkolni kell? Vagy re is csak bedugod előjáték nélkül, löksz kettőt elmesz és részedről be van fejezve?

A szex páros játék

febr. 6. 17:59
 20/20 anonim ***** válasza:
80%
A kérdező eltűnt senkinek nem tűnik fel?Tudja ő,H kalap kaki a kapcsolata,de nem fogja elhagyni a párját.Ezek a tipikusan síró panaszkodó nők,akiknek jó ,hogy más degradalja a párját,és mégis vele marad ...Tudja ő a választ a kérdésre csak nem akar lépni.
febr. 7. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!