Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem szeret kielégíteni. Ez örökre így marad?
Szerintem is lusta, én olyan nõt akire vágyom imádom kielégíteni, mert ez engem is beindít.
A libidódat pedig lehet valami játékkal menne gyorsabban is, de ez mondjuk a ti dolgotok, ha van kedv nem árthat.
Mondjuk olyan partner aki szeret, ezen is gondolkozna, hogy mivel tehetne kedvedre.
Leírom neked pontokba szedve mi a helyzet, hogy jobban láss, mert szemellenzőt viselsz:
"Fiatal házasok vagyunk, évek óta együtt."
Rád unt, másokkal naponta szexelne.
"Nekem magasabb a libidóm, ezért majdnem mindig én kezdeményezek."
Nem biztos, hogy magasabb az első pontból kiindulva, de ha mégse akkor ti nektek egya nem kellett volna összeházasodni hiszen az eltérő libidó mindig kapufa.
"Viszont ennek az az eredménye, hogy csak ő élvez el, eszébe sincs hogy engem is kényeztessen."
Nincs viszont... Ő egyáltalán nem akar téged kielégíteni, nem vagy számára fontos, csak egy ürítő tartály, vagy egy prostituált szerepét töltöd be nála.
"Félevente kb 2szer jutunk el odáig, hogy nekem is orgazmusom legyen. Nekem több idő kell hozzá, 20-30 perc is akár, elhiszem ha fáradt nincs hozzá kedve."
Azért félévente 2x jutsz általa orgazmushoz, hogy ne hagyd el, nem azért csinálja, mert jólesik neki, örömet akar szerezni neked.
20-30 perc ha hosszú idő is neki ha fáradt kérdező akkor ő nem tenné beléd, mert fel se állna neki, nem lenne hozzá kedve.
"Szeret és nem akar mást, én is szeretem a férjemet, de tényleg ennek így kell maradnia örökre, ha szexet szeretnék elégedjek meg ennyivel? Másnál is így van?"
Nem szeret, mégcsak embernek se tart téged!
Nem kell így maradnia. El lehet tőle válni nyugodtan.
Rajtad múlik, hogy hagyod magadat továbbra is használni, mint egy k*rvát vagy se...
8# " the last is the best"- a kmentre értettem.
Top komment! Ügyes vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!