Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg szeret, ha imád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szeret, ha imád kielégíteni?

Figyelt kérdés

Fontos számára, hogy élvezzem és nem bánja, ha rá nincs idő, azt mondja majd legközelebb.

Sokszor féltékenykedik a páromra, állítása szerint megőrjíti a tudat, hogy vele vagyok és nem vele.... be is szokott sértődni párszor.

Szeret vagy csak birtokolni akar?

2017. nov. 27. 09:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem szereti, ha mas is hasznalja a lyukat.
2017. nov. 27. 09:05
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
másoknak egy épkézláb kapcsolata sincs, te meg megcsalod aki szeret téged szívből...grat.
2017. nov. 27. 09:07
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Utanad hazamegy es athivja masik bnojet,aki kielegiti ahnap meg a tobbi napon. Ez kgx szokott lenni. Csak ilyen esetben nem baj,h nem elegul ki veled,mert massal igen. Ott legslabb nem kell magyarazkodniay

N

2017. nov. 27. 09:11
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Te meg vajon ribizli vagy, vagy nem?
2017. nov. 27. 09:11
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem biztos, hogy ez szerelem.

Nekem, minden érzelem nélkül is az volt az elsődleges, hogy a nő ájulásos orgazmust éljen át. Utána teljesen védtelen és gyönyörű egy nő. Nekem, ez minden munkát megér, úgy látni egy nőt.

2017. nov. 27. 09:28
 6/18 A kérdező kommentje:
Az a másik barátnője a felesége.
2017. nov. 27. 09:29
 7/18 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Mennyire szánalmasok a mai "nők"
2017. nov. 27. 09:34
 8/18 A kérdező kommentje:

A párkapcsolatom nem volt mindig olyan fényes... évekig csak a bántást kaptam, és akkoriban teljesen alaptalanul!

Még csak másra sem néztem.

Aztán ezt megelégeltem, akkoriban lépett az életembe a szeretőm, és szakítottam a barátommal.

Ő erre megijedt, hogy elveszít és most fülig szerelmes.

Látom rajta, hogy mennyire belém kapaszkodik, megint megszállta a rózsaszín köd... rohadt nehéz lenne vele így megint szakítani, de valamikor meg kell tennem.

2017. nov. 27. 09:43
 9/18 anonim ***** válasza:
87%
A q anyját az ilyen embereknek! 😊
2017. nov. 27. 09:57
 10/18 anonim ***** válasza:
67%
2 típusú pasi van.Az egyik eljátssza a mártírt ,hogy neked legyen jó,minden érted van,de közben ezt élvezi,erre izgul fel,ettől megy el,de még azt se bánja ha nem élvez el,maga az érzés kielégíti.Meg van a másik,aki pont nem ilyen.Meg néha akadnak köztes állapotú pasik is.Csak birtokolni akar.Egy férfi külön tudja választani 100%-ban a szexet az érzelmektől.
2017. nov. 27. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!