Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szeret, ha imád kielégíteni?
Fontos számára, hogy élvezzem és nem bánja, ha rá nincs idő, azt mondja majd legközelebb.
Sokszor féltékenykedik a páromra, állítása szerint megőrjíti a tudat, hogy vele vagyok és nem vele.... be is szokott sértődni párszor.
Szeret vagy csak birtokolni akar?
Utanad hazamegy es athivja masik bnojet,aki kielegiti ahnap meg a tobbi napon. Ez kgx szokott lenni. Csak ilyen esetben nem baj,h nem elegul ki veled,mert massal igen. Ott legslabb nem kell magyarazkodniay
N
Egyáltalán nem biztos, hogy ez szerelem.
Nekem, minden érzelem nélkül is az volt az elsődleges, hogy a nő ájulásos orgazmust éljen át. Utána teljesen védtelen és gyönyörű egy nő. Nekem, ez minden munkát megér, úgy látni egy nőt.
A párkapcsolatom nem volt mindig olyan fényes... évekig csak a bántást kaptam, és akkoriban teljesen alaptalanul!
Még csak másra sem néztem.
Aztán ezt megelégeltem, akkoriban lépett az életembe a szeretőm, és szakítottam a barátommal.
Ő erre megijedt, hogy elveszít és most fülig szerelmes.
Látom rajta, hogy mennyire belém kapaszkodik, megint megszállta a rózsaszín köd... rohadt nehéz lenne vele így megint szakítani, de valamikor meg kell tennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!