Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást szeret a feleségem?
Feleségem ma azzal állt elő, hogy van valaki aki nem közömbös számára, és el akar költözni.
Elég sokat veszekedtünk az elmúlt 1 évben,de nem hittem,hogy ekkora a baj.
Itt már nincs mit tenni? Had menjen?
"de nem hittem,hogy ekkora a baj."
Na, ez a baj. Mégis mit hittél? Mit nem lehet azon érteni, hogy folyamatos veszekedés van 1 éven keresztül?
Pedig ettől nagyobb jelre nincs is szükség, hogy az ember felfigyeljen arra, hogy valami nagyon nincs rendben a kapcsolattal.
A kapcsolatotoknak már vége, ennyi. Beszéljétek meg szépen normálisan és váljatok el humánusan.
Hát, legalább őszinte...
Itt az a kérdés, hogy szereted-e még, ő mutatna-e hajlandóságot a problémák megbeszélésére.
Nem tudom, mennyit húztatok le egymás mellett, de meggyőződésem, hogy manapság túl könnyen eldobják a még javítható kapcsolatokat.
Ha mindketten úgy látjátok, hogy jobb lenne külön, illetve mással, akkor viszont nincs miről gondolkodni.
Jaa tuti lefeküdtek már.... Ennek tudatában dönts.
El bírod viselni a megcsalást? Ha nem, akkor engedd el őt.
Ha igen akkor talán érdemes küzdeni.
Ha nincs gyerek, akkor hadd menjen, ha van, akkor megpróbálnám rendbe hozni!!!
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!