Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem, akivel már 13 éve élünk együtt, most úgy érzi, hogy mégsem engem szeret, hanem egy olyan valakit, akivel 14-15 éve chatelt, de még egyszer nem találkoztak. Fura egy helyzet és nem tudom mit kezdjek vele. Van ötletetek?
Hát ez így nevetségesen hangzik. Kétlem, ha feleséged ilyen hülye lenne, h feltételezné, hogy 15 év múltán a pasinak még nincs családja, meg hogy még lehet köztük valami.
Szerintem ők nem 15 éve cseteltek utoljára, hanem mostanában is, folyamatosan. Nem bontaná meg a ti kapcsolatotokat, ha nem lenne esélye a másik pasinál.
Valami nagy érzelmi sivárságnak érzi az életét.. szerintem a szerelembe szerelmes, ez a régi sztori csak az utolsó kapaszkodó, amikor még érzett valami ilyesmit.
Együtt mennyi ideig volt OK?
Gyerekek vannak?
Pedig semmi esélye.
A srácnak felesége van,akit állítólag szeret,de simán belement volna egy egyéjszakás kalandba.
Megfordult a fejemben,szóba is került,de az lett a vége,hogy ne menjek,mert engem szeret és adjak egy kis időt,hogy rendet tegyen a fejében.Egyébként sajnos,vagy nem,de vagyok akkora marha,hogy kitartok mellette a végsőkig,mert egyrészről szeretem és nem véletlenül fogadtam hűséget,másrészről tartom magam a mondáshoz,miszerint "Azt a virágot szagold,amit letéptél!"
Tudom hülye vagyok és ezt ki is használja.
Férjként nekem is volt hasonló kalandom, tűrte az asszony: igaza volt, nagyon boldog évek jöttek még, nem vagy hülye... lehet ez még jó is.
Azért 3 éves gyerek mellett, az ember tulajdonképpen szerelmes tud lenni a családba is - nálam valahogy így jött helyre a dolog.
Nem vagy hülye, se balek - nem történt még semmi olyan, ami visszafordíthatatlan, az élet meg csak a sorozatokban egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!