Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem már nem szeret. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt. Viszont csak tavaly nyáron házasodtunk össze.Az elmult időszakban nagyon megváltozott. Sokat veszekedtünk, a legapróbb dolgokon is. Ha próbáltam megbeszélni elutasító volt. Végül rákérdeztem hogy szeret e még? Azt válaszolta hogy nem tudja de már nem olyan mint volt. megkérdeztem elakar e hagyni azt mondta nem. Szerinte én nem foglalkozok vele annyit mint amennyit ő szeretne és ez azért van. Elismerem hogy nem vagyok tökéletes de én nagyon szeretem, és ugygondolom hogy nem vagyok rossz férj. Tudnotok kell hogy volt már ilyen. 5-6 éve ugyanezzel az indokkal hagyott el egy másik paliért. igaz akkor 1 hét után kibékültünk. Nem tudom mit csináljak, az állandó veszekedésekből már elegem van de ugyanakkor én ugy vagyok vele hogy mindenképp vele akarok lenni. Az is megfordult a fejemben hogy csak azért mondta hogy nemakar elhagyni mivel fél évvel ezelőtt házasodtunk össze, és milyen lenne már...2015. jan. 9. 12:08
1/38 anonim válasza:
Parterapia. Ott kiderül, hogy mi a baja valojaban, es hogy hogyan tudjatok közösen megoldani a helyzetet.
2/38 anonim válasza:
unatkozik?
am 6 éve minke békültél ki vele? a másik palival mi volt? az aztán mégsem akart vele lenni és visszament hozzád?
3/38 anonim válasza:
Összességében azt mondom, lehet hogy több figyelemre lenne szüksége. Viszont az azért durva hogy elhagy más paliért... Na de mindegy. Esetleg keressetek fel egy szakembert ha menthető.
4/38 anonim válasza:
normális nők nem találnak senkit, az ilyen h. pitsákért meg kaparnak.
5/38 anonim válasza:
Fogadjunk hogy a szexuális élet nulla....
6/38 anonim válasza:
Lehet közhely,de egy kapcsolatot ápolni kell.Mielőtt veszekedésbe mennétek,légy türelmesebb,és nézz a szemébe.Mondd el neki mit érzel iránta és kérdezd meg mit szeretne tőled.Aztán mondd neki,hogy nem szeretnél veszekedni ,hanem inkább leülni és megbeszélni a problémákat.Ha elutasít,kérd meg,hogy próbáljátok meg.Találj ki valami meglepetést neki,improvizálj!Mondok egy példát.Mi amikor veszekedtünk,és én már nagyon dühös voltam ,a párom elkezdett vicces fejeket vágni és én meg elnevettem magam.Abba is maradt a veszekedés,mert olyan jót nevettem rajta,hogy elszállt a dühöm.Ez nálam bejött,de nem ismerem a feleséged,te ismered mi a gyenge pontja ilyen téren.Legyél figyelmesebb hozzá.Például dicsérd meg a főztjét,vagy a ruházatát,vagy az illatát.Minden nap este mikor lefekszel mellé az ágyba súgd a fülébe,hogy szereted.Gyereket nem akartok?Nem lehet,hogy az a baja,hogy gyereket szeretne?Azért ennyi év után már jöhetne a baba.
7/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Gyerek még nincs. Hát igen a szekxuális életünk ha nevezhetjük annak havi 1. Anno mikor elhagyott ugyan ez volt az indok, és akkor ott volt a másik is, de egy hét után rájött hogy velem akar lenni és kibékültünk. A másikkal nem volt csak egy csók.
2015. jan. 9. 12:43
8/38 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy lehetnék vele figyelmesebb, de nem érzem hogy annyira el lenne hanyagolva. És pl mindeig csak azzal jön hogy én igy én ugy, de a saját hibáit nem ismeri el, sőt.
2015. jan. 9. 12:47
9/38 anonim válasza:
Az a baj, ha nem kíván téged a párod, akkor a szexuális életet nem lehet megbeszéléssel rendbe tenni szerintem. Hiába ülsze le vele, hogy "kívánjál mááár!", ez nem fog menni. Ez nagyon nehéz dolog. Itt az a cél hogy megkívántasd magad vele...izmosodj, gavalléroskodj, ne légy papucs, legyél határozott, legyen jó illatod, stb.
10/38 anonim válasza:
de hogy van az, hogy havi 1?
miattad?
mert akkor én már rég de nagyon rég elhagytalak volna.
még heti 1 miatt is, ne viccelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!