Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem már nem szeret....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem már nem szeret. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt. Viszont csak tavaly nyáron házasodtunk össze.Az elmult időszakban nagyon megváltozott. Sokat veszekedtünk, a legapróbb dolgokon is. Ha próbáltam megbeszélni elutasító volt. Végül rákérdeztem hogy szeret e még? Azt válaszolta hogy nem tudja de már nem olyan mint volt. megkérdeztem elakar e hagyni azt mondta nem. Szerinte én nem foglalkozok vele annyit mint amennyit ő szeretne és ez azért van. Elismerem hogy nem vagyok tökéletes de én nagyon szeretem, és ugygondolom hogy nem vagyok rossz férj. Tudnotok kell hogy volt már ilyen. 5-6 éve ugyanezzel az indokkal hagyott el egy másik paliért. igaz akkor 1 hét után kibékültünk. Nem tudom mit csináljak, az állandó veszekedésekből már elegem van de ugyanakkor én ugy vagyok vele hogy mindenképp vele akarok lenni. Az is megfordult a fejemben hogy csak azért mondta hogy nemakar elhagyni mivel fél évvel ezelőtt házasodtunk össze, és milyen lenne már...
2015. jan. 9. 12:08
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
76%
Parterapia. Ott kiderül, hogy mi a baja valojaban, es hogy hogyan tudjatok közösen megoldani a helyzetet.
2015. jan. 9. 12:16
 2/38 anonim ***** válasza:
73%

unatkozik?

am 6 éve minke békültél ki vele? a másik palival mi volt? az aztán mégsem akart vele lenni és visszament hozzád?

2015. jan. 9. 12:17
 3/38 anonim ***** válasza:
43%
Összességében azt mondom, lehet hogy több figyelemre lenne szüksége. Viszont az azért durva hogy elhagy más paliért... Na de mindegy. Esetleg keressetek fel egy szakembert ha menthető.
2015. jan. 9. 12:18
 4/38 anonim ***** válasza:
64%
normális nők nem találnak senkit, az ilyen h. pitsákért meg kaparnak.
2015. jan. 9. 12:18
 5/38 anonim ***** válasza:
44%
Fogadjunk hogy a szexuális élet nulla....
2015. jan. 9. 12:23
 6/38 anonim ***** válasza:
74%
Lehet közhely,de egy kapcsolatot ápolni kell.Mielőtt veszekedésbe mennétek,légy türelmesebb,és nézz a szemébe.Mondd el neki mit érzel iránta és kérdezd meg mit szeretne tőled.Aztán mondd neki,hogy nem szeretnél veszekedni ,hanem inkább leülni és megbeszélni a problémákat.Ha elutasít,kérd meg,hogy próbáljátok meg.Találj ki valami meglepetést neki,improvizálj!Mondok egy példát.Mi amikor veszekedtünk,és én már nagyon dühös voltam ,a párom elkezdett vicces fejeket vágni és én meg elnevettem magam.Abba is maradt a veszekedés,mert olyan jót nevettem rajta,hogy elszállt a dühöm.Ez nálam bejött,de nem ismerem a feleséged,te ismered mi a gyenge pontja ilyen téren.Legyél figyelmesebb hozzá.Például dicsérd meg a főztjét,vagy a ruházatát,vagy az illatát.Minden nap este mikor lefekszel mellé az ágyba súgd a fülébe,hogy szereted.Gyereket nem akartok?Nem lehet,hogy az a baja,hogy gyereket szeretne?Azért ennyi év után már jöhetne a baba.
2015. jan. 9. 12:26
 7/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Gyerek még nincs. Hát igen a szekxuális életünk ha nevezhetjük annak havi 1. Anno mikor elhagyott ugyan ez volt az indok, és akkor ott volt a másik is, de egy hét után rájött hogy velem akar lenni és kibékültünk. A másikkal nem volt csak egy csók.
2015. jan. 9. 12:43
 8/38 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy lehetnék vele figyelmesebb, de nem érzem hogy annyira el lenne hanyagolva. És pl mindeig csak azzal jön hogy én igy én ugy, de a saját hibáit nem ismeri el, sőt.
2015. jan. 9. 12:47
 9/38 anonim ***** válasza:
61%
Az a baj, ha nem kíván téged a párod, akkor a szexuális életet nem lehet megbeszéléssel rendbe tenni szerintem. Hiába ülsze le vele, hogy "kívánjál mááár!", ez nem fog menni. Ez nagyon nehéz dolog. Itt az a cél hogy megkívántasd magad vele...izmosodj, gavalléroskodj, ne légy papucs, legyél határozott, legyen jó illatod, stb.
2015. jan. 9. 12:49
 10/38 anonim ***** válasza:
51%

de hogy van az, hogy havi 1?

miattad?

mert akkor én már rég de nagyon rég elhagytalak volna.

még heti 1 miatt is, ne viccelj.

2015. jan. 9. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!