Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha én szeretem...

Anandrol kérdése:

Mit csináljak ha én szeretem a feleségem de ő azt mondja nem szeret?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem és a történetem ez lenne!

11 éve vagyok együtt a feleségemmel,amikor megismertem már volt egy kislánya aki most 12 éves imádom és a sajátomnak tekintem.6 éve házasodtunk össze van egy 6 éves közös fiúnk.Nagyon sokáig rendbe volt minden(legalább is szerintem)két munkahelyen dolgozom mindent megcsinálok itthon de tényleg mindent!!Nem mondom,hogy tökéletes vagyok mert mint mindenkinek nekem is vannak rossz tulajdonságaim amiket igyekeztem levetkőzni például nagyon féltékeny vagyok és ha iszom agresszív is de őt sose bántottam csak most egyszer egy kicsi pofont adtam neki de azt megérdemelte!Szóval most márciusban itthon főzök éppen ő meg az ágyon ücsörög és azt kérdi tőlem,szívem nem érzed úgy,hogy valami nincs rendben kettőnk közt.Én meg mondom ,hogy de és meg kéne beszélnünk aztán ez most ott tart,hogy külön szobába alszunk mert már egy jó ideje azt mondta hogy elmúltak az érzései.Többször eljár itthonról éjszaka jön haza de azt mondja nincs senkije,nagyon sokat beszélgetünk erről de én nem tehetek róla még mindig szeretem sokszor arra gondolok,hogy már nem így van és csak a gyerekek miatt vagyok vele?Ez is lehet de én inkább szenvedek de a gyerekeimet nem hagyom el és nem költözöm el a lakás ahol élünk banki hiteles még 30 évig!Próbáltam már elmondani neki mennyire szeretem de mindig ugyanaz a válasz ő már nem és nincsenek érzései,közben meg ha együtt nézünk tv-ét és együtt megyünk programokra tök jól érezzük magunkat ezt ő is megerősítette!

Mit tegyek köszönöm a tanácsokat előre is és bocsi a regényért de még így se írtam le mindent!Üdv:Zsolti

2011. júl. 4. 10:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%

1. A feleségednek fel kéne dolgoznia, hogy 11 év után nem ugyanaz a kapcsolat, mint a legelején. Nem rosszabb vagy jobb, csak más.

2. Picike pofont sem adunk részegen a feleségünknek. Akár megérdemli, akár nem. Egyébként sem a Te tiszted eldönteni, mit érdemel egy másik ember és mit nem. Végképp nem részegen, amikor saját magad se tudod kontrollálni, majd épp akkor fogsz igazságos pofonokat osztogatni, mi? Mondjuk én se rajonganék azért a pasiért, aki ilyet tesz.

2011. júl. 4. 10:51
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Kiszeretett belőled,és látszólag nem is érdekli a dolog.Ezzel nem lehet mit tenni.Ja,ha férjem adna egy kis pofont,én egy qrva nagyot adnék vissza neki.Lehet,hogy nagyon rendes vagy,de agressziv is,talán ezen kéne változtatnod.
2011. júl. 4. 10:54
 3/27 anonim ***** válasza:
2011. júl. 4. 10:57
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de én itt hagytam abba a kérdésed olvasását: pici pofont adtam részegen, én is volt hogy úgy felhúztam a férjem hogy a falat verte, de engem soha de soha...
2011. júl. 4. 10:58
 5/27 A kérdező kommentje:
Hölgyeim a pofon amit kapott azt megérdemelte ha leírnám miért akkor ti is ezt mondanátok az,hogy ki mikor hagyta abba a levelem olvasását,hmmm az fel se tűnik senkinek,hogy napi szinten eljár itthonról egy kétgyermekes anya és azt se tudom hova megy!én nagyon sokat változtam már nem mutatom ki a féltékenységem és nem iszom egy kortyot se!én tudok és akarok is változni és változok is!
2011. júl. 4. 11:12
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Uram, a pofon attól még elcsattant. Nem érdekes, miért. Valószínűleg a feleséged értékrendjébe sem fér bele ennek az elviselése. És ha ez így van, akkor bizony most bármilyen változtatást elég nehezen fog értékelni.

"Én meg mondom ,hogy de és meg kéne beszélnünk aztán ez most ott tart,hogy külön szobába alszunk" - a megbeszélés felvetése és a külön szobában alvás közt történt valami érdemi? Mármint ténylegesen megbeszéltétek?

2011. júl. 4. 11:15
 7/27 A kérdező kommentje:

Palm

Nem mentegetni akarom magam mert számomra se elfogadott a pofon és nem is tudom megbocsájtani magamnak!

Igen történt egyszer megbeszéltük,hogy folytatjuk tiszta lappal és őszintén,és én tényleg őszinte voltam 4De ő egyszer feltűnő volt,hogy sürün telefonálgat az évi nevű barátnője később vele ment kávézgatni és még később kiderült ő nem Évi hanem mondjuk Béla.Na ennyit az őszinteségről ezt még lenyeltem mert nem tudtam konkrétan hogy megcsal-e vagy nem akarom tudni?

2011. júl. 4. 11:21
 8/27 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem most ne erőltesd a dolgokat, hagyd a maga feje után menni, te legyél kedves, próbálj (de ne erőszakosan) beszélgetni, nevetgélni, kedveskedj neki, lehet kell 1-2 hónap de ha így állsz hozzá és még ő is szeret akkor lesz változás, csak türelmesen!
2011. júl. 4. 11:24
 9/27 anonim ***** válasza:

Nézd, igazságot tenni nem fogok tudni (nem is akarok).

Bőven lehet, hogy van valakije, egy kihűlőfélben lévő kapcsolatba könnyebb "beférkőzni" a harmadiknak. Az a baj, hogy az ő részéről hiányzik az őszinteség és a törekvés a ti kapcsolatotok helyrerakására, Te meg elszúrtad ezt az ivós-pofonos dolgot.

Egyébként akár volt Béla, akár nem, a pofont továbbra is elfogadhatatlannak tartom. És a problémát sem oldotta meg, szerinted ha megpofozod, akkor attól majd nem csal meg? Dehogynem. Csak felmentve érzi magát, hiszen mennyi hűséggel tartozna annak, aki megütötte?

2011. júl. 4. 11:26
 10/27 A kérdező kommentje:

Igen a pofon az megtörtént ezen nem tudok változtatni!sajnálom ez van!

És ,hogy legyek türelmes már jó pár hónapja az vagyok de sajnos a nevetgélés nem megy kedves vagyok vele elhiheted én legalább megköszöntöttem születésnapjára nem elfelejtettem!És nem én járogatok el itthonról naponta de nem, tudom mit tegyek most beszéltem vele telón és mondta ma is elmegy lehet nekem itt telt be a pohár és mégis feladom?De a gyerekek miatt nem tehetem max jópofát vágok hozzá.

2011. júl. 4. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!