Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha én szeretem...

Anandrol kérdése:

Mit csináljak ha én szeretem a feleségem de ő azt mondja nem szeret?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem és a történetem ez lenne!

11 éve vagyok együtt a feleségemmel,amikor megismertem már volt egy kislánya aki most 12 éves imádom és a sajátomnak tekintem.6 éve házasodtunk össze van egy 6 éves közös fiúnk.Nagyon sokáig rendbe volt minden(legalább is szerintem)két munkahelyen dolgozom mindent megcsinálok itthon de tényleg mindent!!Nem mondom,hogy tökéletes vagyok mert mint mindenkinek nekem is vannak rossz tulajdonságaim amiket igyekeztem levetkőzni például nagyon féltékeny vagyok és ha iszom agresszív is de őt sose bántottam csak most egyszer egy kicsi pofont adtam neki de azt megérdemelte!Szóval most márciusban itthon főzök éppen ő meg az ágyon ücsörög és azt kérdi tőlem,szívem nem érzed úgy,hogy valami nincs rendben kettőnk közt.Én meg mondom ,hogy de és meg kéne beszélnünk aztán ez most ott tart,hogy külön szobába alszunk mert már egy jó ideje azt mondta hogy elmúltak az érzései.Többször eljár itthonról éjszaka jön haza de azt mondja nincs senkije,nagyon sokat beszélgetünk erről de én nem tehetek róla még mindig szeretem sokszor arra gondolok,hogy már nem így van és csak a gyerekek miatt vagyok vele?Ez is lehet de én inkább szenvedek de a gyerekeimet nem hagyom el és nem költözöm el a lakás ahol élünk banki hiteles még 30 évig!Próbáltam már elmondani neki mennyire szeretem de mindig ugyanaz a válasz ő már nem és nincsenek érzései,közben meg ha együtt nézünk tv-ét és együtt megyünk programokra tök jól érezzük magunkat ezt ő is megerősítette!

Mit tegyek köszönöm a tanácsokat előre is és bocsi a regényért de még így se írtam le mindent!Üdv:Zsolti

2011. júl. 4. 10:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Hát nézd, válaszút elé kéne állítanod. Mondd meg, hogy így elveszítheti az egész családját, mert hát család vagytok.
2011. júl. 4. 11:42
 12/27 A kérdező kommentje:
Már hogy veszítené el?Szerinted ha válásra kerül a sor mennyi esélyem lenne?Minden barátunk szerint jobb apa vagyok mint ő anya de ez senkit nem érdekel,én vagyok velük itthon minden nap énvelem alszik a fiam hiába mondom neki,hogy feküdjön az ágyába nem apával akar aludni miért nem fordul meg a fejében ,hogy egyszer anyával aludjon?Tanácstalan vagyok ennyi!Ha elköltözöm azzal a bíróságon is csak neki adok esélyt mert hát én hagytam el a családom nem??!!
2011. júl. 4. 11:57
 13/27 anonim ***** válasza:
Bocs, nem azt írtam, hogy a gyerekeit fogja elveszíteni, hanem hogy a családját, ez nagy különbség!
2011. júl. 4. 11:59
 14/27 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz a gyerekeinket nem veszítjük el,de ha én nem vagyok velük minden nap az nekem nagy veszteség!!A család meg ki tudja mit gondol erről!
2011. júl. 4. 12:08
 15/27 anonim ***** válasza:

Még mindig nem érted.

Arra céloztam, hogy elveszítheti a családját, vagyis azt az intézményt, hogy ti így négyen együtt vagytok.

2011. júl. 4. 12:11
 16/27 A kérdező kommentje:
De értem és ez mennyire ijesztő? Nekem ez fontos de ha neki nem?
2011. júl. 4. 12:25
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom, neki mennyire lenne ijesztő, de azért hidd el, neki nagyon is kényelmes ez így, tehát talán hatna rá. De egyébként valami nagyon alapvetően kéne megpróbálnotok teljesen másként újrakezdeni... Akár külső segítség (párterapeuta) bevonásával.
2011. júl. 4. 12:34
 18/27 A kérdező kommentje:
Igen igazad van csak hogy adjam be neki?Mit mondjak nem voltam ilyen helyzetben sose.Arra gondoltam,hogy azt mondom neki menjen el hónapra külön akkor azt csinál amit akar engem nem zavar,hogy nincs itthon mert nem tudom mit csinál,de biztos nagyon rossz lenne.
2011. júl. 4. 12:39
 19/27 anonim ***** válasza:

pofon elött vagy utan kezdett el ilyen lenni?

Ha engem a parom megutne ugy kidobnam mint a franc,nincs olyan hogy megerdemeltem.

2011. júl. 4. 13:18
 20/27 A kérdező kommentje:
A pofon előtt kezdte,és utána meg egy darabig rendbe volt minden ,nem a pofon miatt!Az ismét mondom én se tudom megbocsájtani magamnak de ha veletek csinálja azt a párotok amit velem akkor mondjátok,hogy nem érdemelte meg,pláne úgy hogy még szereted.én mindíg elítéltem azokat a férfiakat akik megütik a párjukat mert abba nőttem fel és én is megtettem de soha többé nem teszem!!
2011. júl. 4. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!