Mit csináljak ha én szeretem a feleségem de ő azt mondja nem szeret?
Sziasztok!
A kérdésem és a történetem ez lenne!
11 éve vagyok együtt a feleségemmel,amikor megismertem már volt egy kislánya aki most 12 éves imádom és a sajátomnak tekintem.6 éve házasodtunk össze van egy 6 éves közös fiúnk.Nagyon sokáig rendbe volt minden(legalább is szerintem)két munkahelyen dolgozom mindent megcsinálok itthon de tényleg mindent!!Nem mondom,hogy tökéletes vagyok mert mint mindenkinek nekem is vannak rossz tulajdonságaim amiket igyekeztem levetkőzni például nagyon féltékeny vagyok és ha iszom agresszív is de őt sose bántottam csak most egyszer egy kicsi pofont adtam neki de azt megérdemelte!Szóval most márciusban itthon főzök éppen ő meg az ágyon ücsörög és azt kérdi tőlem,szívem nem érzed úgy,hogy valami nincs rendben kettőnk közt.Én meg mondom ,hogy de és meg kéne beszélnünk aztán ez most ott tart,hogy külön szobába alszunk mert már egy jó ideje azt mondta hogy elmúltak az érzései.Többször eljár itthonról éjszaka jön haza de azt mondja nincs senkije,nagyon sokat beszélgetünk erről de én nem tehetek róla még mindig szeretem sokszor arra gondolok,hogy már nem így van és csak a gyerekek miatt vagyok vele?Ez is lehet de én inkább szenvedek de a gyerekeimet nem hagyom el és nem költözöm el a lakás ahol élünk banki hiteles még 30 évig!Próbáltam már elmondani neki mennyire szeretem de mindig ugyanaz a válasz ő már nem és nincsenek érzései,közben meg ha együtt nézünk tv-ét és együtt megyünk programokra tök jól érezzük magunkat ezt ő is megerősítette!
Mit tegyek köszönöm a tanácsokat előre is és bocsi a regényért de még így se írtam le mindent!Üdv:Zsolti
Bármit tett veled akkor sem ütheted meg.te védekezel hogy megerdemelte...olyan nincs.ha olyat tett veled amit már nem lehetett megbeszelni akkor szepen ott kell hagyni,nem megpofozni es azt mondani megerdemelte.
Szepen alazod itt a feleseged,ha nem jo tars es nem jo anya sem,akkor magadat minosited azzal hogy egy ilyen novel elsz egyutt.
Csak tudod, ezzel az a baj, hogy a legtöbbünk értékrendjében a pofon naaaagy, piros felkiáltójel.
Szóval ha ő megérdemelte szerinted azt, akkor Te mit érdemelnél a pofonért...? Érted a gondot, hogy ha ilyen elven gondolkodunk, akkor sose lesz vége az adok-kapoknak. Akár tetszik, akár nem, a többség fejében ez így csapódik le.
Ettől függetlenül becsülendő, hogy igyekszel, és küzdesz a kapcsolatért, és az is lehet, hogy lényegesen többet szenvedsz. Mindenesetre beszélnék egy ügyvéddel is a helyedben, és ott aztán ŐSZINTÉN elmondva mindent, meg lehet kérdezni, mik a kilátások esetleges válás esetén a gyerekeket illetően.
Ha pedig tényleg szereted a feleséged, és vele akarsz maradni, akkor harcra fel, hódítsd vissza.
Randik, figyelmesség stb.
Még mindig pofon...na én ott raktam volna ki a szűröd :) Mert olyan nincs, hogy megérdemelte. Nekem volt, hogy a hisztim miatt a férjem széttörte a gépét, de engem akkor sem bántott.
Elvileg a férfi az erősebb nem, a védelmező. Tessék úgy viselkedni!
A feleség ezek után nem csodálom, hogy a háta közepére sem kíván, nem hogy egy ágyba feküdni. Ez a szekér már elfutott...s csak saját magadnak köszönheted.
A feleséged nem akkar veled lenni légy férfi és viseld el.
Nem élünk a középkorban hogy egy nő a gyerek miatt elviselje az iszákos, erőszakos féltékeny paliját.
szia, mint nő válaszolok:
emlékszel, mikor megismerkedtetek? Sok házasságban az asszony egy háziállat, ami gyereket szül, nevel, mos, főz, este pedig amikor nő lehetne, a férj vagy elalszik mellette vagy egyszerűen csak jobbról ráfordul...balról meg lefordul róla. Hát ezen nincs mit csodálkozni, hogy nincsenek érzései. Nyilván szeretné nőnek érezni magát, mint mikor még csak randizgattatok... azért érzi jól magát ha közös programot csináltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!