Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nös barátjaval vasárnap elment a feleségem 1hotelbe, 24 évesen voltam az első/ö 43éves/, mit élhetett át másnap, hogy megtette, megbánás, jokedve volt, rám gondolt, meddig dulhat ez nekik, még ezek után is szeretem/meddig?
A feleségem egy nős barátjával elment egy hotelbe. 24 éve én voltam neki az első. Mit élhetett át másnap, miután megtette?
Megbánta, jókedve volt, mikor rám gondolt?
Meddig tarthat ez nekik?
Én még ezek után is szeretem.
Ha jól értem kérdező, ezt szeretnéd megtudni. Ugye?
Na most az alapján próbálok meg válaszolni amit sikerült kiszednem belőle bár lehet, hogy nem jól értelmezem elég rosszul írtad le.
Ha valaki valakit megcsal rendszerint nem a megcsalt párjára gondol. Valószínűleg nem gondolt rád. Ha te voltál neki az első akkor biztos nagyon csiklandozta a fantáziáját, hogy milyen lehet mással. DE ez attól még egy gerinctelen dolog volt veled szemben és a férfi feleségével szemben is. Hogy másnap jó kedve volt? Akkor nem bánta meg...
Ha vérszemet kapott akkor sokáig is eltarthat, de lehet, hogy nem csak ezzel a fickóval.
Persze könnyű mondani, de egy ilyen nőt ne szeress.
Megprobálom értelmezni a kérdésedet.
A feleséged barátja nős.
24 évvel ezelőtt az első voltál neki és 24 évig te voltál neki az egyetlen.
Most ő 43 éves.
A te feleséged egy hotelban volt a nős barátjával akivel szexeltek is.
Akkor épp arra gondolhatott,hogy mennyire jó.lehet megbánta,lehet hogy nem.ez attol függ mennyire szeret még téged,szerintem.
Hogy mennyi ideig fog tartani?azt nem tudom,amig jól érzik magukat egymás társaságában.
Viszont nem értem miért van még együtt veled ha megcsal?És miért pont egy nős férfival?!
Milyen a kapcsolatotok?
Nem hiszem, hogy a büszkeség ilyen fontos lenne...
Amíg meg nem tapasztalja vki, hogy éjjel a sötétben minden macska fekete, addig sajnos ezt nem hiszi el! Van aki meg tud ezzel az érzéssel, birkózni, van aki nem, és muszáj kipróbálnia. Bár azt hozzá tenném, hogy az utóbbi van többségben, mert sok olyan, aki látszólag megbirkózik eme kíváncsisággal, titokban megcsal, csak épp Te nem tudsz róla. Az jobb lenne???
Szerintem itt kettő kérdés van, ami választ vár: 1.szeret-e Téged még a feleséged... (Mert bizony ha a szex közben belezúgott a másik pasiba, akkor nincs mit tenni!)
Ha a másikkal való szex után is szeret Téged, akkor a legnagyobb butaság lenne elválni, és hagyni veszni MINDENT!
2. van-e benned annyi érzelmi nagyvonalúság, hogy ha megbocsátasz, soha nem fogod többé hánytorgatni a dolgot. Ha ezt nem tudod megtenni, akkor el kell válnotok.
Ha nekem kellene mérlegre tennem a párom, érzésem, múltam,... én biztos nem válnék el!!! Hiszen akkor annyit is ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!