Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A nös barátjaval vasárnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nös barátjaval vasárnap elment a feleségem 1hotelbe, 24 évesen voltam az első/ö 43éves/, mit élhetett át másnap, hogy megtette, megbánás, jokedve volt, rám gondolt, meddig dulhat ez nekik, még ezek után is szeretem/meddig?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 06:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%
Ne várd, hogy bocsánatért könyörögjön, mert lehet, hogy a szégyenérzet nem engedi.Nem hinném, hogy első alkalommal olyan egetrengető orgazmusa lett volna, amiért felrúgna egy 24 éve jól működő házasságot, de ha neked ez az egyszeri félrelépés elég hozzá, akkor ő mit tehet? Le kellene szállni a magas lóról és belátni, hogy nem a tulajdonod, persze a férfihiúság is berzenkedik, de lásd be, hogy egy válás 2 ember kudarca és azt is, hogy egy megbocsátással mindig tartozunk.
2011. jún. 14. 08:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha megcsalt és elhagyott akkor az biztos nem azért volt,mert kíváncsi,hogy mással milyen a szex.

hanem mert a ti házasságotok már kihült és ő beleszeretett valakibe.

Kétlem,hogy visszamenne. Az ilyet meggondolja az ember.

2011. jún. 14. 08:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Biztos bennem van a hiba, de ha nekem fogadott hűséget valaki akkor bármi miatt is ment félre maradjon is ott, innentől kell a kutyának.
2011. jún. 14. 08:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ma divat,hogy a nők ráunnak a férjükre,mert "nem boldogok" mellette. Sok nő még biztatja is,hogy "jogod van boldognak lenni!" Senkinek nem jut eszébe,hogy a boldogság csak illúzió! Ha a férjével nem tudja a gondokat megbeszélni,megoldani,akkor a szerető csak átmenet lesz.

A felségednek NEM fontosak a gyerekei,sem a házassága. Sőt,még a másik házassága sem.

Minden házasságban vannak hullámvölgyek,minden nőnek akadna szexpartner. De akinek a gyerekei, a családja a legfontosabb,az nem csalja meg a férjét! Nem érdemes bánkódnod utána. Ha megbánja,akkor sem fogadnám vissza,mert bármikor jöhet egy újabb pasas,akivel kiakarja próbálni a szexet.

30 éve házasságban élő nő.

2011. jún. 14. 09:02
 15/15 anonim válasza:
sztem csak simán kalandra vágyott, vmi újra, vagy csak szimplán betintázott az asszony XD
2011. jún. 29. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!