Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Májusban volt az első tárgyalás. Mikor írják már ki a második időpontját?
Én budapestihez tartozom. Hú, neked sem valami szerencsés a helyzet. :( 2 kisgyerekkel, nagyon sajnálom. :( Remélem bűnhődnek még az életben az ilyen emberek, egyelőre azt látom, hogy férj vígan röhög a markába, én meg itt szívok, hogy gyesen vagyok a kicsivel, melóba kell állnom, mert még ha fizetné azt a kemény 20ezret, amiben megegyeztünk, akár oké is lenne, de így nem tudom megoldani a hónapokat. Remélem hamar egyenesbe jövünk, aztán én is röhöghetek egy jót, hogy sikerül boldogulnunk, és még őt sem kell tovább nézni közben. :)) Csak tartanánk már ott... :)
Nem semmi, hogy ellenkeresetet adott be, jéézusom, még húzza az időt?? :/ Remélem hamar túl lesztek rajta, és lezárhatod te is ezt a periódust. Én még várom, hogy végre kitűzzék az időpontot, az első válaszolónak is köszönöm a választ, szóval várjak türelmesen... Hát muszáj lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!