Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire lehet, kell számítani az első válóperes tárgyaláson?
ha nincs megegyezés akkor arra, hogy iszonyú sokáig el fog tartani, marha sok kitartás kell hozzá!!!!
Ha van egyesség akkor meg arra, hogy hogyan tovább!!!
sok sikert!!!
(én ezt írtam le,ez most minek számíthat?)Mivel a házasságunk véglegesen és helyrehozhatatlanul megromlott, a bírósághoz az alábbi
k e r e s e t i k é r e l m e t
terjesztem elő:
Kérem, hogy a bíróság a Csjt. 18. § (2) bekezdés a) pontja alapján az alperessel kötött házasságomat bontsa fel.
Ha nincs gyereketek és közösen meg tudtok egyezni a vagyonnal kapcsolatban, akkor csak egy körös lesz, nem is kell többször menni.
Ha van gyerek, akkor első alkalommal csak elmondjátok, hogy el szeretnétek válni és akkor lesz egy második tárgyalás, majd ott lesz ítélet.
Ez csak közös megegyezés esetén megy. Én kétszer váltam közös megegyezéssel.
A leírtak alapján nem derül ki, hogy közös vagy nem a válás, a gyerek miatt biztos, hogy legalább két kör.
Kötelező elmennie a tárgyalásra, orvosi igazolásokkal húzhatja egy ideig, de nem a végtelenségig, mert akkor megbünteti a bíróság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!