Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem már nem szeret....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem már nem szeret. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt. Viszont csak tavaly nyáron házasodtunk össze.Az elmult időszakban nagyon megváltozott. Sokat veszekedtünk, a legapróbb dolgokon is. Ha próbáltam megbeszélni elutasító volt. Végül rákérdeztem hogy szeret e még? Azt válaszolta hogy nem tudja de már nem olyan mint volt. megkérdeztem elakar e hagyni azt mondta nem. Szerinte én nem foglalkozok vele annyit mint amennyit ő szeretne és ez azért van. Elismerem hogy nem vagyok tökéletes de én nagyon szeretem, és ugygondolom hogy nem vagyok rossz férj. Tudnotok kell hogy volt már ilyen. 5-6 éve ugyanezzel az indokkal hagyott el egy másik paliért. igaz akkor 1 hét után kibékültünk. Nem tudom mit csináljak, az állandó veszekedésekből már elegem van de ugyanakkor én ugy vagyok vele hogy mindenképp vele akarok lenni. Az is megfordult a fejemben hogy csak azért mondta hogy nemakar elhagyni mivel fél évvel ezelőtt házasodtunk össze, és milyen lenne már...
2015. jan. 9. 12:08
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez egy aránylag természetes krízisnek tűnik, a feleséged valószínűleg csodákat, minőségi változásokat várt a házasságtól - jellemzően női tévhit:) - most meg szembesül a valósággal, hogy az a szertartás soha, semmit nem változtat az emberek kapcsolatán, másnap pont ugyanúgy fog felkelni a nap, attól egy kapcsolat nem lesz se jobb, se rosszabb...

Tényleg a párterápia látszik a legjobb javasolható útnak, meg nem ártana a szexuális életet is rendbe rakni...

2015. jan. 9. 12:50
 12/38 anonim ***** válasza:
0%

őszintén: kiábrándult

ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni

miért vártatok az esküvővel ennyit?

mindig ilyen kevés volt a szex? nki mindig többre volt igénye? mert akkor bocsi de ő a h.le hogy hozzádment, ha tudta h ennyi volt, ennyi lesz, de nki több kell

2015. jan. 9. 12:52
 13/38 A kérdező kommentje:
Abszolúlt nem miattam nekem többre lenne igényem. Eza havi egy max 2 az elmult időben alakult ki. Én kezdeményezek ő elutasít.
2015. jan. 9. 12:53
 14/38 A kérdező kommentje:
De ő sose volt aza nagyétvágyú szekxuális téren.
2015. jan. 9. 12:54
 15/38 anonim ***** válasza:

szóal akkor esküvő óta kb.

előttem szóló leírta: remélte ha esküvő lesz, mindig szebb, jobb, boldogabb lesz. és csalodott, ennyi.

nem egy esküvővel kell kapcsolatot megmenteni

2015. jan. 9. 12:55
 16/38 anonim ***** válasza:
Mindenkinek vannak hibái,és szerintem ha valaki szeret valakit akkor a hibáival együtt szereti a másikat.Miért kell elismernie a saját hibáját?Te tudod mi a hibája,és elfogadod.Ha mi a párommal folyton azon zsörtölődnénk,hogy kinek mi a hibája akkor szét is mennénk.Inkább az erényeit kell meglátni a másiknak.Pozitívabban kell hozzáállni a dolgokhoz.Amúgy a havi egy sex is megoldható,hogy több legyen.Mert ha kevesebb a veszekedés és több a kedveskedés jobban ráhangolódtok egymásra és több lesz az együttlét is.Vidd el a hétvégén valahová.Lepjed meg egy mozijeggyel,vagy amit szeret.Mozduljatok ki otthonról.
2015. jan. 9. 12:57
 17/38 anonim ***** válasza:

Mielőtt párterápiába fogtok, szerintem érdemes lenne házilag is megkísérelni feléleszteni a tüzet. Miért "fogyott el" a szex?

Azt mondjuk fel kell dolgozni, hogy 10 év után már nem ugyanaz a lobogás, mint az első pár évben, cserébe sokkal szorosabb a kötődés.

Sok oka lehet, hogy ilyen lett. Talán tényleg arra számított, hogy az esküvő huss, elfújja a meglévő problémákat. Talán annyira várta az esküvőt, hogy most nem is tudja, mit kezdjen magával, mert az egész kapcsolat céljának ezt tekintette, és most ez megvan... de akkor hogyan tovább?

Ne kérdezgesd, hogy szeret-e még, csak kezdj el szenvedélyes férjként viselkedni. Várd egy este virággal, gyújts gyertyát, csinálj neki egy illatos fürdőt, rakj be zenét, kérd fel lassúzni stb. Tudom, gyerekes hülyeségnek tűnhet, de pár próbát megér. Meglepően banális dolgokból érezzük, hogy fontosak vagyunk, mi nők. :)

Ha anyagilag úgy álltok,elviheted egy pihenős hosszú hétvégére, az is jó, de igazából otthon is tudsz neki romantikus körülményeket kerekíteni.

18/38 anonim ***** válasza:
Pontosan, esküvővel, gyerekkel NEM LEHET egy problémás kapcsolatot megmenteni, ezek olyan tévhitek, amelyeknek a következménye általában a még rosszabb helyzet. Előbb rendbe kell tenni a kapcsolatot, és utána jöhet az esküvő (akinél még nem volt) meg a gyerek.
 19/38 anonim ***** válasza:

ha nem szeret, nincs szex, nincs gyerek, akkor miért kell ezt erőltetni?

neki nyilván kényelmesebb melletted kivárni, míg akad neki valaki, hiszen van otthona, és még le se kell nagyon veled feküdni.

neked ez így megfelel, tényleg?

mégis miben reménykedsz?

2015. jan. 9. 12:58
 20/38 A kérdező kommentje:
Mondtam neki én is ha ugy érzi hogy én keveset adok neki érzelmileg akkor miért jött hozzám feleségül, mire fel volt eza 10 év? Én ilyen voltam 10 éve is mint most. Senki sem tökéletes. De mondom nem érzem h anyyira szar lennék. pl a mai napig 10 év után is akármi van névnap szülinap, nőnap, akármi évforduló mindig meglepem valamivel. Nekem most volt a névnapom és részéről semmi nagyon rosszul esett.
2015. jan. 9. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!