Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem már nem szeret....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem már nem szeret. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt. Viszont csak tavaly nyáron házasodtunk össze.Az elmult időszakban nagyon megváltozott. Sokat veszekedtünk, a legapróbb dolgokon is. Ha próbáltam megbeszélni elutasító volt. Végül rákérdeztem hogy szeret e még? Azt válaszolta hogy nem tudja de már nem olyan mint volt. megkérdeztem elakar e hagyni azt mondta nem. Szerinte én nem foglalkozok vele annyit mint amennyit ő szeretne és ez azért van. Elismerem hogy nem vagyok tökéletes de én nagyon szeretem, és ugygondolom hogy nem vagyok rossz férj. Tudnotok kell hogy volt már ilyen. 5-6 éve ugyanezzel az indokkal hagyott el egy másik paliért. igaz akkor 1 hét után kibékültünk. Nem tudom mit csináljak, az állandó veszekedésekből már elegem van de ugyanakkor én ugy vagyok vele hogy mindenképp vele akarok lenni. Az is megfordult a fejemben hogy csak azért mondta hogy nemakar elhagyni mivel fél évvel ezelőtt házasodtunk össze, és milyen lenne már...
2015. jan. 9. 12:08
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

:( Ez szomorú...

Viszont az élet nem ünnepnapokból áll, a hétköznapokon kéne boldognak lenni..

2015. jan. 9. 13:02
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

te palira vagy véve az van.

itt a rendes hapsi, elvette, visszafogadta (hát tudod ki tette volna!!!)

ő meg vár, hátha jön majd valaki, aztán megint lelép, aztán visszajön.

am tudod ki hiszi egy csók miatt egy palival ott hagy egy hétre?!

2015. jan. 9. 13:02
 23/38 anonim ***** válasza:
39%

Ha már előfordult botlás a kapcsolatotokban meg sokat civakodtok a legapróbb dolgokon is akkor szerintem sok jóra nem számíthatsz! A házasságotok már nem életerős. Ha úgy érzed te mindent elkövettél, hogy helyrehozd akkor nem érdemes tovább erőltetni! De ha a kedvéért képes vagy áldozatokat hozni akkor próbálj változni anélkül, hogy teljesen feladnád önmagad, de a nejedben pozitív változásokat indítson el!

Ismerős a helyzeted és én már tudom, hogy nem teljesen reménytelen!

2015. jan. 9. 13:05
 24/38 anonim ***** válasza:

azt a csókot mondjuk én sem hiszem el, nagyon naiv vagy, kérdező.

felnőtt emberekről beszélünk, nem 13 évesekről.

kérdező. én tudom, hogy ez fájdalmas, de muszáj szembe nézned az igazsággal, ha jót akarsz magadnak.

lesz olyan, aki értékeli a szeretetedet.

nekem is volt olyan, akinek nem voltam elég fontos, otthagytam, nagyon nehéz volt, de találtam olyat, aki mindennél jobban szeret. fantasztikus egy ilyen kapcsolat, ahol nem kell gyötrődni, hogy mégis mit csináltam rosszul, miért hanyagol el, stb.

2015. jan. 9. 13:08
 25/38 anonim ***** válasza:
51%

Keress egy normalis not, aki szeret teged, hidd el, lehet hogy a szemet no izgalmasabb, de a jok nem fognak megcsalni, ki-be ugralni egy kapcsolatbol, palira venni teged!

A kerdes csak az, hogy tenyleg kell-e neked a jo!

2015. jan. 9. 13:09
 26/38 A kérdező kommentje:
Hát a csak csókot én is nehezen hittem el, naiv azért nem vagyok. Viszont ha több lett volna biztos elmondta volna annyira azért ismerem. Próbálok vele kedvebb lenni. Jobban kimutatni a szeretetemet, aztán lesz valami. Csak ugye ez már nem az első esett ki tudja később mi lesz.
2015. jan. 9. 13:14
 27/38 anonim ***** válasza:
53%
Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek.Mint említetted ez már nem az első eset.Emlékezz vissza arra a hullámvölgyre és ahogyan akkor kijöttél belőle ,a tapasztalataid szerint cselekedj.10 év után tudod már mivel veszed le a lábáról.Hajrá!
2015. jan. 9. 13:22
 28/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
2015. jan. 9. 13:51
 29/38 anonim ***** válasza:
71%
Én úgy gondolom, hogy ő menni akar, és idővel fog is... nem feltétlenül azért, mert szemét-rossz ember , valószínű érzi ő is, hogy a "józan ész" azt diktálja melletted a helye, ezért is ment vissza hozzád, de ugyanakkor vár valamire-valakire aki kimenti... aki megadja azt, amit talán meg sem tud nevezni, ami miatt nem boldog melletted... Kívülállóként persze könnyű tanácsokat osztogatni tudom, de szerintem kellene egy nagy őszinte beszélgetés, majd elengedni egymást... 10 év nagy idő, de ami előttetek van még a sokszorosa, ne maradjatok ebben az álló vízben!
2015. jan. 9. 14:40
 30/38 A kérdező kommentje:
Utolsó, valahol belül én is ezt érzem amit leírtál. Nem tudom mi lesz vagy hogy lesz, mindenképpen leülök vele még beszélni erről mert bár azt mondta nem akar elhagyni én valahogy ezt nem hiszem.
2015. jan. 9. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!