Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem már nem szeret....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem már nem szeret. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt. Viszont csak tavaly nyáron házasodtunk össze.Az elmult időszakban nagyon megváltozott. Sokat veszekedtünk, a legapróbb dolgokon is. Ha próbáltam megbeszélni elutasító volt. Végül rákérdeztem hogy szeret e még? Azt válaszolta hogy nem tudja de már nem olyan mint volt. megkérdeztem elakar e hagyni azt mondta nem. Szerinte én nem foglalkozok vele annyit mint amennyit ő szeretne és ez azért van. Elismerem hogy nem vagyok tökéletes de én nagyon szeretem, és ugygondolom hogy nem vagyok rossz férj. Tudnotok kell hogy volt már ilyen. 5-6 éve ugyanezzel az indokkal hagyott el egy másik paliért. igaz akkor 1 hét után kibékültünk. Nem tudom mit csináljak, az állandó veszekedésekből már elegem van de ugyanakkor én ugy vagyok vele hogy mindenképp vele akarok lenni. Az is megfordult a fejemben hogy csak azért mondta hogy nemakar elhagyni mivel fél évvel ezelőtt házasodtunk össze, és milyen lenne már...
2015. jan. 9. 12:08
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
És amit eddig még nem mondtam, sajnos mostanában szinte alig vagyunk együtt. Sokat dolgozom én is és ő is. Van hogy napokig alig találkozunk beszélünk.
2015. jan. 9. 14:58
 32/38 anonim ***** válasza:

Ez nem kifogás. A sok munka tényleg rá tud menni a kapcsolatra, de csak ha hagyjátok. Ne tegyétek!

Lehet, hogy alig látjátok egymást, de legyenek meg azok a kis "rituálék", kedvességek, amiktől boldogok lesztek...

2015. jan. 9. 15:03
 33/38 anonim válasza:
Soha nem volt nagy szexuális étvágya?Lehet csak veled nem,ne haragudj,de én engem ha egy nő elhagyna egy másik pasiért,úgy b..asznám ki,mint macskát sz..arni.Egyébként szerintem lehet tényleg nem szeret már,vagy is szeret,de nem úgy,ha egy nő ennyit vacilál,ott valami gondok vannak és csak időkérdése és talál egy újabb pasit,akivel lelehet lépni.Egyébként úgy gondolom,hogy az is lehet,hogy tényleg keveset foglalkozol vele és több törödésre van szüksége.Innen nehéz megítélni a dolgot,mert te csak a te oldaladat irod le,de valójában azt nem látjuk hogyan viselkedsz vele és hogyan viszonyulsz hozz.Én úgy gondolom,ha egy nő elkezd "nyavajogni" ott lehet tényleg benned is van egy kis hiba.Szerintem egy kis tűzet kellene vinni a kapcsolatba én így gondolom.Lehet unatkozik melletted.
2015. jan. 20. 07:05
 34/38 anonim ***** válasza:
2015. jan. 20. 08:42
 35/38 anonim ***** válasza:
2015. jan. 20. 08:57
 36/38 anonim ***** válasza:
élvezd....:(
2015. jan. 20. 16:11
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

Drága kérdező!

Elmesélem Neked,hogy mi történt.

Megismerkedett azzal a palival akiért elhagyott - ezért változott meg akkor a viselkedése - aztán egy hétig vele volt,de csak 1 csók történt.

Tényleg ekkora palimadár vagy? Hogy hiheted el? A másik,hogy engedhetted vissza? Abban az egy hétben gyönyörűen halálra kefélték magukat,majd a pali dobta a feleséged és visszament hozzád,Te pedig szépen visszaengedted.

Most alighanem megint kialakulóban van neki valaki,de semmi baj,eljátszhatja újból nálad,mert Te sajnos 100-ból 101y is visszaengeded. Az is benne van a pakliban,hogy akivel legközelebb dobbant,vele is marad.

Bocs,de ez az őszinte véleményem.És sajnálom

2015. jan. 27. 23:42
 38/38 anonim ***** válasza:
Mi van veletek azóta?
2015. márc. 19. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!