Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hete rájöttem, hogy a feleségem megcsal, mást szeret. Megértem, volt oka rá. Érzelmileg sivár, bezárkózott ember voltam. Most nagyon fáj és szeretném őt visszakapni. Mit tegyek?
Hát, akkor most egy kicsit belepillanthatsz abba, hogy ő mit élt át 18 év alatt.
Azt mondom, örülj, hogy még veled van! Ha tényleg képes vagy megváltozni, akkor tegyél róla, bizonyítsd be neki!
Először is kérj bocsánatot, és utána nap mint nap tegyél érte, hogy visszakapd. Még akkor se add fel, ha reménytelennek tűnik (ő sem tette).
Aztán az idő majd megmondja, hogy érdemes vagy-e még arra, hogy szeressen, van-e benned elég kitartás, vagy csak most gondolod így, hogy ilyen helyzetbe kerültél.
Szóval bizonyíts tettekkel!!! Sok sikert!
40/N
mond el neki hogy szereted,és hogy képes lenne-e még szeretni téged. Nem lesz könnyű,de próba cseresznye.
Romantikázzatok:)
ha kiszeretett belőled, akkor hiába minden, gondolom közömbös vagy neki. Megpróbálhatsz teperni, de nem hiszem, hogy bejönne, sajnálom. 18 év alatt nem jutott eszedbe, hogy elhagyhat, vagy hogy is van ez? Nagyon csodálkozom, hogy szült neked 3 gyereket és nem hagyott el korábban, kicsit őt is hibásnak tartom, hogy nem rázott fel, hanem tűrt, mert így mindketten elvesztegettetek 18 évet az életetekből. Ketten rontottátok el.
Próbálj meg beszélgetni vele, mik a tervei a másik pasassal. Legyél vele olyan, amilyennek eddig kellett volna. Segíts a házimunkában, törődj a gyerekekkel és menjetek el közösen minél többet programot csinálni.
Ha melletted marad, becsüld meg, mert szerintem lépni fog, ha megint hibázol.
Nem akarok bunkó lenni, de szerintem ne sok lehetőséged van rá.
Egy próbát megér, az én exem is próbált változtatni magán, ő neten csetelt más lányokkal, meg flörtölgetett, de soha nem bírtam megbocsátani, egy szakadék lett köztünk, nem is ment tovább pár évnél utána.
12:23
"idiota ribanc"?
Azert mert nem lett depresszios vagy alkoholista, hanem elturte ezt a ferjetol 18 even at, s kozben a 3 gyermeket is felnevelte, tehat affele "robontkent" elte az eletet, alkalmazkodott, elturte a ferjenek azt, amirol a ferj is ir, tehat megalazta, lelkileg tonkre tette, de a felesegnek sikerult ujra megtalalnia onmagat, hiszen nagyon sok feleseg az alkoholhoz menekul, mivel gyenge, es mar tulfaradt lelkileg.
Egy hazassagon belul is vannak hatarok, amiket vagy elfogadunk a parunktol, vagy pedig nem tudjuk elfogadni, nem turunk, tehat kilepunk abbol, ez igy helyes es logikus! A feleseg egy eros jellem, mivel ennyi ev utan kepes volt arra, hogy valtoztasson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!