Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha két ember elválik, de továbbra is közös lakásban élnek? Mennyire lehet ezt elviselni? Ha nem haraggal hanem békével válnak el?
Én nem váltam ugyan de 4 éves kapcsolatot rúgott fel a volt barátom. Utána pénzügyi gondok miatt, egy évig még együtt laktam az exszel. Nem volt probléma, mert felállítottunk bizonyos szabályokat, és nem harag hanem elhidegülés miatt szakítottunk.
Szabályok:
Nem beszélhet az új barátnőről
Nem hozhatja fel
Ne bizalmaskodjon (pl kopogjon, meg ha öltöznék akkor húzzon ki)
Igazából mivel egy afféle poéngyáros volt az ex, nagyon megkönnyítette, mert olyan viccesre vette a figurát, hogy azóta is nagyon jó barátok vagyunk.
Aztán (mivel ő szakított) én túltettem magam, az akkori párom a jelenlegi is, és felvittem, megengedtem neki, hogy felhozza az ő nőjét. Tudtam, hogy utál a csaj, mert ugye a pasijával lakok és ex vagyok, ezért megpróbáltam egy laza barátságos modort vele :)
Akkor vágtam a hajam, és megkérdeztem jó lett-e, kikértem a véleményét randi előtt, ilyenek, és megnyugodott ő is.
Ami "probléma" volt az elején, hogy barátilag a szakítás első hónapjában egymás mellett aludtunk ex-szel, mert igaz szenvedélyt nem érzett irántam, de szeretett mint barát/testvér és hiányoztam is neki. De ezt hamar eluntam és megmondtam, hogy ÉN SZERETNÉK TÚL LÉPNI.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!