Egyes emberek miért betegszenek meg depresszióban, miért nem tudja mindenki elviselni könnyebben gondokat, mint más egészséges ember? Hogy lehet ebbe beletörődni?
azért mert az egész világ szerintem most egy ilyen fázison megy át. Vannak emberek akik érzékenyebbek és átveszik.
persze mindig voltak depressziós emberek de mostanában sokan elszigetelődnek az emberi társaságtól a telekommunikáció miatt. Kevésbé nyitottak az emberek.
Úgy érzik egyedül vannak.
Az egész világ ilyen.
Az teszi ilyenné az embereket
A hülye pénz.
En sajnos 2009 elejen atestem egy 1 honapos depresszion. Akkor nem tudtam, hogy az voltam. Most mar tudom. (A melomat vesztettem el.)
Ami miatt van, az az hogy maskeppen sulyozod az esemenyek bekovetkezesi valoszinuseget. Tehat a pozitiv dolgokat lesulyozod, a negativ dolgokat pedig erosen felsulyozod. Olyanon aggodsz, ami meg sem tortent, de megtortenhet! Nekem pl uldozesi maniam volt, hogy be fognak torni, a kocsit ellopjak, meg meg fognak olni, stb...
Megegy, hogy nem tudsz senkire sem hallgatni, mert nem bizol bennuk. En akkor ugy gondoltam, hogy Mindenkinel jobban latom a helyzetet, mert Mindenki rosszat akar nekem. Aztan lett melom, aztan megoldodott minden.
Tunetek: A sulyom 10-12%-tol megszabadultam 1 honap alatt. Rossz alvas. Porgo agy. Fazas: En 3 puloverben 2 takaro alatt dideregtem. Pedig 23 fok volt bennt. Szoval szar egy allapot...
A depresszio az egy eros erzes! Olyan, mint az oszton vagy a szerelem vagy a felelem. Olyasmi, mint a szakitas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!