Egyes emberek miért betegszenek meg depresszióban, miért nem tudja mindenki elviselni könnyebben gondokat, mint más egészséges ember? Hogy lehet ebbe beletörődni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 15:15
11/12 anonim válasza:
15:45: Drog nem volt benne. Nevtelen vagyok. Miert ne mondanam el?
Engem inkabb az anyagi resze viselt meg nagyon.
12/12 anonim válasza:
Én sem értem,annyira szociális hangos ember voltam mindig aztán 9 hónapja elkezdtem megváltozni úgy 4 hónapja kezdett több embernek feltűnni és 1 hónapja kezelnek.Annyira furcsa így visszagondolni,és nem vagyok jobban,annyira üres ráadásul még iskolába járok amit úgy érzem sosem fogok befejezni.totál reménytelen és az a rossz hogy kinek mondjam?Mindenki unja már szerintem hogy velem csak a baj van.Beletörődtem mert nem látom a kiutat,és így könnyebb mert nem várok javulást ...jaj bocs hogy így kifakadtam de nem beszélek már senkivel sem erről mert mindenkit csak idegesítene hogy megint nyávogok.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!