Miért nem tudják az emberek elviselni, ha egy másik ember nem úgy él, mint ők?
Azonkívül a gyerekmetelen mindenért leszólják a gyerekeseket, és szent meggyőződésük, hogy ők sokkal jobban csinálnák, ha akarnák. A külön kasszások a közöseket, mert biztos elszámoltatják egymást.
Csak hogy megfordítsuk amit írsz.
u.i.: Akinek nem inge, természetesen ne vegye magára, csak megpróbáltam olyan logikával írni, mint a kérdező.
Nézz magadba, te is lenézel mást, ez az ember természete. Lenézed a csöveseket az utcasarkon, a drogosokat, alkoholistákat... lenézed a bűnözőket, és a rossz embereket (jobb esetben).
Valószínű ők is lenéznek valakit. A jó lenézi a rosszat, a rossz lenézi a jót. Ez a konfliktusok forrása.
Szerintem MINDENKI EL TUDJA VISELNI!
Az már más kérdés, hogy meg lehet a véleménye és ez mindenkinek szíve joga. Mindenki a saját értékrendje szerint él, azt tartja normálisnak. Az ettől eltérőt pedig részben vagy egészében nem.
Ez egy olyan oldal, ahol véleményeket osztunk meg, mert általában azt kérdezik. Én csak leírom a sajátomat. Mert az volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!