Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Két hete rájöttem, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tomi1967 kérdése:

Két hete rájöttem, hogy a feleségem megcsal, mást szeret. Megértem, volt oka rá. Érzelmileg sivár, bezárkózott ember voltam. Most nagyon fáj és szeretném őt visszakapni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éve élünk együtt a feleségemmel, 3 gyönyörű lányunk van. Soha nem volt ideális a házasságunk és a mai fejemmel már jól látom, hogy én voltam a hibás. Soha nem mertem igazán érzelmileg megnyílni, lelkileg bántottam ,megaláztam, miközben ő nagyon szeretett. Visszaéltem a szerelmével és a 18 év latt eljutott oda, hogy teljesen „kiszeretett” belőlem, különben beleőrült volna. Leválasztott magáról érzelmileg. Nekem így is kényelmes vot, éltük napjainkat, neveltük a gyerekeket, heti 2x szexeltünk is, bár érzelem nem volt benne. Két hete rájöttem, hogy van valakije. Szembesítettem a ténnyel és beismerte, hogy igen végre van aki szereti, tiszteli benne a nőt és mélységesen megérti. Én azóta teljesen összetörtem. Nem akadályozom meg, hogy találkozzon az új szerelmével, de mintha kést forgatnának a szívemben, ahányszor elmegy otthonról és tudom, hogy vele találkozik. Együtt élük, ő boldog én meg majd megőrülök a fájdalomtól. Szeretném visszakapni, szeretnék rendes férj és jó apa lenni. 45 évesen szerintem még tudok változni. Most olyan minhta eddig becsukott szemmel éltem volna, most jöttem rá mennyire szeretem, csak soha nem mertem ezt őszintén megmutatni. Szenvedek, 6 kilót fogytam 2 hét alat. Nagyon szeretném őt visszakapni.
2012. márc. 10. 11:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
56%

Miért lennél etikus olyannal, aki veled szándékosan és tartósan nem az?

Természetes emberi reakció a boldogságra törekvés. És mivel 3 gyerekkel az ember nemigen ugrál, ezért a járhatóbb utat választotta.

2012. márc. 10. 21:52
 22/30 anonim ***** válasza:
74%

45 év alatt csak megismerted már magad...

Vajon nem arról van-e szó, hogy most attól félsz, hogy senki nem fog már téged szeretni, mert nincs is benned mit?

A feleséged korábban szeretett, ezért benne látod ezt a megváltást. Nézz magadba mélyen, miért akarod őt vissza? Mi is pontosan az érzés, amit érzel?

Szerintem irigy vagy a boldogságára, és haragszol, amiért nem szeret, és itt vinnyogsz nekünk, hogy enni se bírsz.

A lányaid szeretnek téged? Hogy viszonyulnak hozzád? Hány évesek? Fogékony korban vannak még? (Gondolom igen, 18 alatt.)

Elképzeltem egy forgatókönyvet: mivel te érzed magad hibásnak, ezért szépen félreállsz, elváltok, megosztoztok, és élitek tovább külön az életetek. Mert nem akarod, hogy a lányaid azt lássák, hogy anyu szeretőhöz jár. Azt sem akarod mutatni, hogy normális egy nőnek egy olyan férfival élnie, mint te (ezt már elrontottad mondjuk, de a végkifejlet legalább tiszta lesz).

Lehetsz jó apjuk, ha felemelt fővel talpraállsz ebből, és számíthatnak rád ezután.

Lehetsz még jó férj is, csak nem a mostani feleségedé. Lásd be, ha te még változnál is, ő már nem fog, ha meg mégis, akkor pedig te változol vissza a régi utálatos magaddá, mert neked úgy kényelmes, abban a 18 éves kerékvágásban.

2012. márc. 10. 23:02
 23/30 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek aki írt. A helyzet az, hogy az elmúlt 18 év alatt többször sodródtunk a válás szélére, de az összetartó kapcsok (3 leány gyermek, 8,14, 15)és az anyagi biztonság amit nyújtottam mindig erősebb kapocs volt. Én meg ültem a kis meleg pocsolyámban és élveztem. Egy nagyon jó barátommal, aki szintén keresztülment egy váláson és 7 éve jár sz ország egyik legismertebb pszichológusához, hetente 2-3-szor másfél órát beszélgetünk erről. Ő nyitotta fel a szemement is. A régi énem ezt is erőből oldotta volna meg. Ma már szeretettel akarom helyretenni a dolgot, még ha nem is fogom visszakapni a feleségemet. Minden kapcsolatom ugyanilyen minta mentén futott. Sérült ember vagyok/voltam. De érzem, tudok változni. 7 éve még ittam, cigarettáztam és tulsúlyos voltam. Mára komoly sportolóvá váltam (hosszútávú triatlonok), külsőlegis és lelkileg is változtam. Sokkal higgadtabb vagyok. Tudom, hogy ez még mindig kevés volt de remélem ez a pofon/sokk amit most az élettől kaptam helyrehozza, ami eddig nem ment.
2012. márc. 11. 05:48
 24/30 anonim ***** válasza:
51%

Sajnos ismerem a szituációt, magam is voltam részese. Kb. ugyan úgy éltem meg mit te, és nagyjából annyi idős is vagyok mint te. Én visszaszereztem, 3 hónapig éltünk külön, megváltoztam. Anno pár férfi "sorstársamnak" segítettem visszakapni a feleségét. Nem túl bonyolult, csak erősnek kell lenned.

DE utólag pár évre megbántam, inkább "engedtem" volna el és kezdtem volna új életet :-( Lehet van akinek bejött az újrakezdés, de nagyon ritka. Ha érdekel priviben keress meg.

2012. márc. 12. 00:13
 25/30 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy képes vagy a változásra és hosszútávon akarod (nem csak férfiúi hiúságból), akkor hajrá! Gondold végig azt is, hogy talán ő is változik/változott, így is szeretnéd-e?! Ha igen, tégy meg érte mindent! Sok sikert kívánok!
2012. márc. 12. 13:23
 26/30 anonim ***** válasza:
43%

Bezzeg ha fordítva lett volna. Az összes csitri itt védené a feleséget és ordibálnátok, hogy a férfi milyen gerinctelen, hogy képes megcsalni a feleségét.

Undorítóak vagytok nők. tisztelet a kevés kivételnek.

2012. márc. 12. 14:32
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Annyira jó lenne, ha a férjem olvasná ezeket a hozzászólásokat, vagy valaki elbeszélgetne vele közületek... mert már évek óta csak kínlódunk, és hiába mondom, hogy ez így nem jó (és tudja ő is), semmi nem változik...

Ragaszkodik hozzám, nem akar elengedni, de változtatni nem hajlandó... se párterápiára menni...

Szenvedek. :(

A válás, megcsalás a könnyebb út lenne számomra - de nem tudom megtenni, szeretném megmenteni a házasságomat, de egyedül nem megy...

2012. márc. 30. 12:15
 28/30 anonim ***** válasza:
No hogy halad a visszaszerzési projekt? Sikerült valamit előrelépni az ügyben? Remélem, megoldódott, és újra boldogok vagytok :)
2012. ápr. 26. 12:17
 29/30 anonim ***** válasza:
Írjál kérdező,mi újság,kiváncsiak vagyunk...
2012. ápr. 26. 14:06
 30/30 anonim ***** válasza:
nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja !!!!!!
2017. nov. 10. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!