Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hete rájöttem, hogy a feleségem megcsal, mást szeret. Megértem, volt oka rá. Érzelmileg sivár, bezárkózott ember voltam. Most nagyon fáj és szeretném őt visszakapni. Mit tegyek?
Miért lennél etikus olyannal, aki veled szándékosan és tartósan nem az?
Természetes emberi reakció a boldogságra törekvés. És mivel 3 gyerekkel az ember nemigen ugrál, ezért a járhatóbb utat választotta.
45 év alatt csak megismerted már magad...
Vajon nem arról van-e szó, hogy most attól félsz, hogy senki nem fog már téged szeretni, mert nincs is benned mit?
A feleséged korábban szeretett, ezért benne látod ezt a megváltást. Nézz magadba mélyen, miért akarod őt vissza? Mi is pontosan az érzés, amit érzel?
Szerintem irigy vagy a boldogságára, és haragszol, amiért nem szeret, és itt vinnyogsz nekünk, hogy enni se bírsz.
A lányaid szeretnek téged? Hogy viszonyulnak hozzád? Hány évesek? Fogékony korban vannak még? (Gondolom igen, 18 alatt.)
Elképzeltem egy forgatókönyvet: mivel te érzed magad hibásnak, ezért szépen félreállsz, elváltok, megosztoztok, és élitek tovább külön az életetek. Mert nem akarod, hogy a lányaid azt lássák, hogy anyu szeretőhöz jár. Azt sem akarod mutatni, hogy normális egy nőnek egy olyan férfival élnie, mint te (ezt már elrontottad mondjuk, de a végkifejlet legalább tiszta lesz).
Lehetsz jó apjuk, ha felemelt fővel talpraállsz ebből, és számíthatnak rád ezután.
Lehetsz még jó férj is, csak nem a mostani feleségedé. Lásd be, ha te még változnál is, ő már nem fog, ha meg mégis, akkor pedig te változol vissza a régi utálatos magaddá, mert neked úgy kényelmes, abban a 18 éves kerékvágásban.
Sajnos ismerem a szituációt, magam is voltam részese. Kb. ugyan úgy éltem meg mit te, és nagyjából annyi idős is vagyok mint te. Én visszaszereztem, 3 hónapig éltünk külön, megváltoztam. Anno pár férfi "sorstársamnak" segítettem visszakapni a feleségét. Nem túl bonyolult, csak erősnek kell lenned.
DE utólag pár évre megbántam, inkább "engedtem" volna el és kezdtem volna új életet :-( Lehet van akinek bejött az újrakezdés, de nagyon ritka. Ha érdekel priviben keress meg.
Bezzeg ha fordítva lett volna. Az összes csitri itt védené a feleséget és ordibálnátok, hogy a férfi milyen gerinctelen, hogy képes megcsalni a feleségét.
Undorítóak vagytok nők. tisztelet a kevés kivételnek.
Annyira jó lenne, ha a férjem olvasná ezeket a hozzászólásokat, vagy valaki elbeszélgetne vele közületek... mert már évek óta csak kínlódunk, és hiába mondom, hogy ez így nem jó (és tudja ő is), semmi nem változik...
Ragaszkodik hozzám, nem akar elengedni, de változtatni nem hajlandó... se párterápiára menni...
Szenvedek. :(
A válás, megcsalás a könnyebb út lenne számomra - de nem tudom megtenni, szeretném megmenteni a házasságomat, de egyedül nem megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!