Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet túlélni ha az ember szülei válnak?
Szüleim most válnak, és nagyon rosszul érzem magam emiatt.
Most vége is a sulinak, nincs ami annyira lekössön.
15 éves lány vagyok.
Mit tanácsolnátok?
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat!
Én 7 éves voltam amikor elváltak a szüleim. Tulajdonképpen soha nem értettem, h sokan miért élik meg ezt ennyire drasztikusan.
Manapság nagyon sok a válás.
Szerintem azzal, hogy elválnak azon kívül, hogy valamelyik szülőd máshová költözik túl sok minden nem szükséges, hogy megváltozzon.
Csak arra kell figyelni, hogy ugyanúgy tartsd a kapcsolatod a másik szülőddel is. :)
Nincs még úgy hobbym, de majd kapok egy kutyát és azzal szerintem egy kicsit elleszek.
Tudom, eddig én se tartottam olyan drasztikusnak a válást mikor másokról volt szó, de így hogy most nálunk van ez...
Főleg látni, hogy anyukám mennyire szenved és ők még ráadásul szeretik is egymást.
Tesóm van 2 is!
Az a baj hogy úgy érzem én vagyok a hibás mert sokszor veszekedtünk tesómmal, nem fogadtunk szót, nem voltunk valami jó gyerekek. :(
Szia! Tudom mit érzel :) Az én szüleim 3 éve nyáron váltak el. Utána szeptembertől semmit sem tanultam, 15 évvel idősebb pasikkal kavartam( később rájöttem apakomplexus miatt főleg hogy apám sose törődött velem) Sokan kur*
ának tartottak kihasználtak ( senkivel sem feküdtem le) de nem voltak barátaim, senkivel se tudtam megbeszélni a gondjaim. Visszagondolva életem legrosszabb éve volt. Aztán pont 1 évvel a válás után ahogy vége lett a sulinak találkoztam 1 sráccal. Megváltoztatta az életem. Azóta is együtt vagyunk boldog vagyok és holnap ünnepeljük a 2. évfordulónk. Sok erőt és kitartást neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!