Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ember az ilyen? Hogyan lehet ezt túlélni?
Egy évig együtt voltam a párommal (22), egy látszólag tökéletes, harmonikus, szerelmes kapcsolatban. (Mindkettőnknek ez volt az első komoly) Az utolsó pillanatig mondta, és mutatta, mennyire imád, egy-két apróságot leszámítva abszolút tökéletes volt minden, imádtam őt. Végig annyira igyekezett és annyira figyelmes volt. Rendesen megküzdött értem, így úgy éreztem, meg is becsül és tisztel. Egy csomó apróságot tervezett velem a jövőre. Erre egyik nap, mint derült égből a villámcsapás bejelentette, hogy ő már nem szerelmes, de nagyon nagyon szeret engem emberileg és nagyon sajnálja, hogy így alakult, mert én lennék az utolsó ember, akit bántani akarna… nem tudja, hogy mi lesz 1-2 hónap múlva, de nem ígér semmit, mert nem akarja, hogy várjak rá. Neki most izgalmakra van szüksége,de esküszik, hogy nem nő van a dologban. Teljesen összetört, totál kikészítettem magam testileg-lelkileg, erre a szakításra rá két hétre kiderül, hogy máris összejött azzal a lánnyal, aki már régóta pofátlan módon hajtott rá (pedig tudott rólam, ismerjük egymást), a párom viszont mindig is egy hülye buta, hisztis kis pics*nak, éretlen kis csitrinek nevezte- legutóbb a szakítás előtt egy hónappal is. Ráadásul az egészről facebook-ról értesültem.
Mi a fenét csináljak? Mivel tapasztalatlan voltam, tudom, hogy nem csináltam mindent jól, de azért ezt talán nem érdemeltem. Kicsinált, aztán még jól belém is rúgott, pedig „nagyon nagyon szeret, és nem akar bántani…”
Miért csinálta ezt??? Férfi ő egyáltalán, vagy pont, hogy ilyenek a férfiak?
L22
Így járt barátnőm is... Azért mondta, hogy nem nő van a dologban, mert nem akart még jobban megbántani.. utánna meg már nem érdekelte. Lépj tovább. Foglalkozz a barátaiddal. Élvezd ki az életet. Értékes ember vagy. Csak nem az igazival jöttél össze. Lesz még sok szerelmes.. leszel még sokszor szerelmes. Így van rendjén :)
Próbáld meg jól érezni magad. Olvass könyveket. Feküdj ki a napra. Egyél fagylaltot. Nyár van... Bulizz.
Nem tudom miért így csinálta amit csinált.. Biztos meg volt rá az oka, vagy csak ostoba volt. De ne sirasd.. Lássa, hogy nélküle is egész vagy.
Tudom, hogy pokolian fáj és dühös is vagy.. de nincs értelme várni rá.. Írd fel egy lapra a hibáit.. Töröld az életedből és lépj tovább. Foglalkozz a hobbijaiddal :)
első vagyok. 14:39-nek: akkor szerencsére én beletartozok abba az 1%ba. sosem csaltam meg az adott barátnőmet. sajnos vagyunk úgy fiúk, lányok, hogy mindent megteszünk egy kapcsolatért, mert azt hisszük a másik is hasonló gondolkodású mint mi, közben az a fél maga alatt már egy következő páron gondolkodik, és lép ha biztosra megy annál. :( sok sikert a felépülésben. és SOSEM szabad magadat hibáztatni!, te mindent beleadtál, ne foglalkozz vele, élje az életét, meddig? ne aggódj, nemsokára rájön hogy amit látott abban a csajban fele sincs meg. és egy jó tanács: töröld mindenhonnét, még ha fájó is! fel fogsz lélegezni!
20F
Én csak azt nem értem, hogy mégis hogy lehet az, hogy egy hónapja még egy hülye buta pi**ának nevezte? Akkor most mégis hogy lehet a barátnője? Engem meg elvileg imádott, mégis ennyire nem hagytam benne semmi nyomot?
Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!