Hogyan lehet azt ép ésszel túlélni, amikor az ember elveszti mindenét?
Hasonló helyzetben vagyok én is...(gyerek nélkül)..
Ezen nem nagyon lehet túl tenni magad...
Gondolj pozitiv dolgokra,lesz majd jobb is...
Én másfél éve keresek munkát,sikertelenül...
Úgy tudom átvészelni,hogy a párom tartja bennem a lelket...
De megtanultam,hogy a pénz nem minden,kicsi dolgoknak is örülök...
Az igényeimet lejjebb adtam...
Ne omolj össze,mert az kihat a fiatokra is...Hidd el hogy érzi ha gáz van...
Próbálj pozitivan gondolkozni,tekints a jövőre ugy,hogy az majd jobb lesz...
Egyszer fent,máskor lent...
Elsőnek teljesen igaza van.
Szerintem manapság Magyarország 80%a ezt éli meg.
Minden jobb lesz egyszer.
A gyerek jövőjéről meg még ráérsz gondolkodni.
Én sem kaptam anyagi segitséget a szüleimtől,mégis szeretem,becsülöm őket,hogy a csóróságban felneveltek.
És a szeretetük többet ér,a mai napig mint a pénz.
32/N
Nem veszett oda mindened: megvan a férjed, a gyermeked, az egészséged és az ő egészségük. A családod, rokonságod, barátaid.
van megélhetésetek, ha nehézségeitek vannak is. Vannak holmijaitok, van ágyatok, meleg a lakásban, ennivaló otthon.
Van bevételed is.
Nem veszett oda "mindened" egyetlen területen: a pénz területén átmeneti nehézségetek, veszteségetek támadt. Egyszer fenn, egyszer lenn! Ügyesek vagytok, megfogjátok oldani. Mindenki csak annyi próbát kap, amennyit elbír, ne feledd el. Örülj, hogy a szeretet, az egészség megvan, nem az utcán éheztek, és meg fog oldódni minden. Lehet hogy nem lesz könnyű, de rendbe tudtok hozni mindent.
Milyen nagyságrendű az adósság?
A fiad majd előteremti a saját jövőjét, de olyan kicsi még, addig még te is tudsz majd segíteni. Sokkal hasznosabb számára, ha már gyerekkorában látja, hoyg a gödörből igenis ki lehet lábalni, és megtanulja veletek együtt a módját.
Ha pénzt adsz neki, azt elvesztheti. Ha megtanítod legyőzni a nehézségeket, az lesz a leghasznosabb útravaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!