Elképzelhető h az ember ha elveszti barátait, nem jár már ugy társaságba gyengül az én képe?
arra értem a kérdést, sajnos nem nagyon vannak barátaim(mondhatni lassan rájövök egy sem), társaságba is csak ritkán fordulok meg, azt vettem magamon észre h vesztettem a személyiségemből...nem is tudom h magyarázzam mintha nem lennék önmagam társaságokban..mintha keresném milyen is vagyok valójában..mintha próbálnám más helyéba képzelni magam és az a valaki adott esetben h cselekedne..:(továbbá nem érzem magam biztonságban mikor egyedül vagyok, idegenek társaságában...de vannak olyan helyzetek amikor egyszerüen simán magabiztos vagyok, és jól érzem magam a bőrömben..hiába nem ismerek senkit...nem értem...
Szerintetek ez mi? Mitől van...
24/F
Szerintem ez természetes, hogy nem minden társaságban érzed jól magad. Van ahol jobban kijössz a többiekkel, van ahol meg nem. Egyszerűen csak ennyi. Az, meg hogy nincsenek barátaid, valószínű hogy csak lustaságból fakad. Nem?
Ha foglalkozol a többiekkel és ott ugrálsz körülöttük mindig és keresed az alkalmat, hogy mikor mehetsz át hozzájuk, vagy mikor hívhatod el őket buliba, stb. tehát ha sokat szervezkedsz, akkor nyilván nagyobb lesz a nyüzsgés körülötted.
Ha meg lemondod a találkozókat, nem veszel részt semmiben, kivonod magad a forgalomból, akkor persze hogy senki sem fog veled foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!