Elképzelhető, hogy a hideg megcsúnyítja az ember lányát?
Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 20:48
2/13 anonim válasza:
Ennyi erővel a skandináv népek leányai olyanok lennének, mint a bányarém...
4/13 anonim válasza:
Sztem nincs, mert a szépség szubjektív. De ha ilyesmire gondoltál, lehet, hogy vki nagyon kipirul...
5/13 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy a hidegtől puffadt lesz az arcbőr, kirepedeznek az ajkak, szálkásabb a haj stb.
2010. dec. 19. 21:03
6/13 anonim válasza:
szerintem lehet! nekem hidegben mindig nagyon száraz a bőröm, a szám. úgy összességében csúnyábbnak is látom magam
meg azért se tetszem télen annyira magamnak, mert ilyenkor fehérebb a bőröm, nyáron meg szép barna vagyok.:)
7/13 anonim válasza:
nekem a hidegben pattanásszerű dudorok lesznek a szám körül.
8/13 anonim válasza:
Nekem is kiszárad a bőröm, az ajkam, a hajam is "szenved" a mínuszoktól. Ipari mennyiségű hidratálókrém, testápoló, ajakbalzsam fogy el nálam télen, hogy kordában tudtam ezt tartani (egyébként is száraz a bőröm, ilyenkor meg aztán pláne). Sapka pedig mindig van rajtam, arra pedig végképp ügyelek, nehogy megázzon, pl. ha esik a hó, mert akkor elkezd hullani.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. dec. 19. 21:44
10/13 anonim válasza:
Persze! Alapvetően a közérzet is rosszabb hidegben... a szervezeted is gyengébb. Én nyáron ragyogok, csodás a bőröm, hajam, minden, aztán ahogy jön a hideg, megsápadok, kiszárad a bőröm, a szám, néha pöttyös leszek, meg ilyenek... persze, sokakra van ilyen hatással, ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!