Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvileg elképzelhető olyan, hogy egy ember senkinek sem tetszik?
Szerintem biztosan tetszettél már valakinek, csak ahogy előttem írták, az illető félénk volt és nem mert feléd nyitni...Vagy nem vetted észre, hogy valakinek tetszel.
Az lehetetlen, hogy senkinek sem tetszettél eddig.
Nekem is megfordult már ez a fejemben. Pedig sokak szerint, lány ismerőseim szerint is nagyon jóképű vagyok. Eszem is van és jó szakmám bla bla bla ... Én is jól el tudok beszélgetni emberekkel, és mégis itt vagyok egyedül ...
Sokszor elnézem, hogy mindenféle furcsa, szerencsétlen, esetleg "csúnya" embereknek van párja, én meg itt vagyok egyedül ...
Pedig nincsenek hatalmas elvárásaim ...
szóval nem vagy egyedül
Szia!
En is egyedul vagyok, de en a sajat hibambol! Annyira aggodtam mindig a peniszmeretem miatt (tul kicsinek gondoltam, mert ostoba, idiota es tajekozatlan voltam), hogy a nagy aggodas kozepette szepen leromboltam az onbizalmamat es az onbecsulesemet es igy nem tudtam soha elfogadni a lanyok kozeledeset. Igy aztan nalam nemcsak a magany, hanem a sok kihagyott lehetoseg miatti "mi lett volna, ha..." erzes is megvan!
Szoval szerintem is legyel nyitott, csinalj jo dolgokat, kezdj bele olyan hobbikba, amiket orommel csinalsz es igy talalkozhatsz uj emberekkel es ha adodik valami lehetoseg, batran vagj bele, ne erdekeljen semmi. Mert ahogy mondani szoktak, az elet rovid, ezert meg kell ragadni a lehetosegeket. K*rva nagy kozhely...de azok mindig igazak:DD
Nálam ugyanez a helyzet, mint a kérdezőnél. Épp a napokban gondolkodtam ezen, és nagyon le vagyok törve.
Én nagyon félek a magánytól.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!