Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet túlélni ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet túlélni ha az ember szülei válnak?

Figyelt kérdés

Szüleim most válnak, és nagyon rosszul érzem magam emiatt.

Most vége is a sulinak, nincs ami annyira lekössön.

15 éves lány vagyok.

Mit tanácsolnátok?

Köszönöm szépen az értelmes válaszokat!

2011. jún. 18. 22:58
1 2 3
 21/24 xStefix ***** válasza:

Én ugyan nem vagyok érintett, de aki azt mondja, hogy egy 15 évesnek már nincs szüksége (annyira) az apjára, az szerintem tévúton jár! Lehet, hogy egyes érintett válaszolók könnyen túltették ezen magukat (ill. idővel ugye minden fájdalom enyhül), de azért nem mindenki ilyen. Lehet, hogy a Kérdezőt ez komolyan aggasztja és nagyon rosszul érzi magát most.

Idővel persze neki is könnyebb lesz és ok, hogy ezzel bíztatjátok, de az a kijelentés, hogy egy kamasznak már nem kell ffi példakép (ha eddig az volt/lehetett), durva kijelentés szerintem.

Én csak az unokahugomból tudok kiindulni, az ő szülei is pont ebben az életkorban váltak el és láthatóan megsínylette a dolgot. Nem úgy, hogy pl. depis lett vagy ilyesmi - ellenkezőleg, teljesen kitárulkozott, pasizott fűvel-fával, elég könnyű lányka lett stb. Szóval nagyon is kicsúszhat egy kamasz alól is a talaj, mert pont ebben a kritikus időszakban borul fel az az (akárcsak látszólagos) biztonság, amiben egészen eddig élt/hitt...

2011. jún. 20. 19:05
 22/24 anonim válasza:
Tűzz ki magad elé 1 célt és ha megsikerül csinálni akkor újabbat és túl fogod élni valahogy!
2011. jún. 21. 10:38
 23/24 anonim ***** válasza:
Én is 15 éves lány vagyok.Hasonló cipőben járok mint te.Az én szüleim is el akarnak válni.Én egyke vagyok, barátom sincsen csak két kutyám, imádom őket.Ha ők nem lennének nem tudom mi lenne velem.Régebben majdnem 1 évig nyugtatón éltem.Minden nap sírtam.Nálunk kb. 3 éve van mindennap veszekedés,kiabálás stb.Majdnem mindennap azt hallom anyámtól hogy te r*hadék,szem*tláda,bárcsak ne lennél stb.Én imádok énekelni,szeretnék énekesnő lenni.Voltam versenyeken is,jártam énektanárhoz is.Anyám nem engedte hogy az énekléssel foglalkozzak. Úgy hogy összetört álmokkal és ordítozó szülőkkel nekem is eléggé kilátástalan a helyzet. :((((
2011. jún. 21. 19:52
 24/24 anonim ***** válasza:

nálunk csak válás közeli a helyzet... anyám 2 évig járt a pasijával úgy hogy apa tudott róla de anya mindig bocsánatot kért és megígérte,hogy soha többé nem találkoznak( ez átlag 2 hét volt ) majd a 2 évi düh úgy robbant kibelőlem hogy csak na nagyon csúnyán leoltottam ,de megérdemelte,nem csak apa miatt ,hanem miattunk is(van egy hugom ő most 8 éves) "anya" már többet foglalkozott azzal a fa@zkalappal mint velünk hazajött a munkából és nem hozzánk jött hanem a fb-n chatelt vele... persze tagadta-kiderült áttért a skypera majd a telóra (egy külön telóról) még most is találkozik vele de apa még ezek után sem akar lemondani róla mondván h csak elveszett és most sötétségben van... nem tudom hogy hogyan bírja ezért nagyon is csodálom de látom már ,hogy neki is kezd elfogy az ereje de azt mondta nem akarja,hogy 2 évi harca és az új házunk amit nekünk épített mind a semmibe menyjen egy olyan kis fa@zcibáló miatt.Szal jobb lenne nekünk is a válás csak akkor mennénk az utcára mert minden hitel meg tulajdon közös számlán van vagy mi nem értek hozzá. mellesleg apa külföldön dolgozik napokig nem is látnánk.

Viszont nem útálom anyámat,hálás vagyok amiért felnevelt minket igaz h csak félig sikerült de az is valami :) csak 1xűen nem kívánom a társaságát és nem köt hozzá semmi sem lelkileg (szinte)

2013. júl. 27. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!