Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mást szeret a feleségem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást szeret a feleségem?

Figyelt kérdés

Feleségem ma azzal állt elő, hogy van valaki aki nem közömbös számára, és el akar költözni.

Elég sokat veszekedtünk az elmúlt 1 évben,de nem hittem,hogy ekkora a baj.

Itt már nincs mit tenni? Had menjen?

2017. aug. 13. 21:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Legalább egy éve fennáll a probléma a kapcsolatotokban, időközben a feleséged összejött valakivel, akivel úgy tűnik új életet akar kezdeni. Ha már odáig jutott fejben, hogy elköltözne, akkor szerintem minimum féléve együtt van valakivel. Ha nincsenek gyerekek, akkor talán jobb elengedni. Ha vannak gyerekek, akkor le kellene ülni megbeszélni. Sok esélyt nem adnék a folytatásra.

40F

2017. aug. 14. 11:41
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Itt most szerintem pedig teljesen mindegy, hogy van-e gyerek vagy nincs. A feleseged masba SZERELMES. Pont. Itt nincs olyan, hogy van-e gyerek, vagy nincs, mit nyom ez most a latba? Jobb lenne Nekik, ha ket egymast nem szereto, esetleg utalo ember csak azert egyutt marad, mert hatha ujra egymasba szeretnek, evekkel kesobb???!!! Plusz, tudtommal a parkapcsolatban 2 ember van, amiben a gyerek is benne van, az a csalad es a csaladotok pedig akar tetszik, akar nem miatta mindig egyutt fog maradni. Emiatt a kis teny miatt pedig nem artana, hogyha vegre osszeszedne magat a kerdezo, leultetne a feleseget es megbeszelnek a dolgokat, mint ket ertelmes, egymastol elvalni keszulo csaladtag. Szepen es humanusan lezarni es menni a sajat eletet elni. Igy lehet egy gyerek gyerekkorat megmenteni, nem pedig az indokolatlan egyutt maradassal "meragyerek!". Uristen, hany olyan ismerosom van, aki emiatt lelkinyomorek lett, kb 10/9 esetben igy tortenik...

Szoval kerdezo, nincs mit tenni, keresd elo a ferfiassagodat es zarjatok le normalisan a kapcsolatot. A fenti kis szoveg amennyiben nincs gyereketeket nem Neked szolt, habar amugyis inkabb par kommentre reflektaltam.

2017. aug. 14. 18:03
 13/14 Bence_ ***** válasza:
Menjen. Ha rendbe teszitek magatokat még lehet folytatása.
2017. aug. 16. 19:22
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Örülj, hogy megszabadulsz tőle. Ne hidd, hogy most csalt meg először.
2017. aug. 16. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!