Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A feleségem rájött, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem rájött, hogy engem szeret a világon a legjobban. Hihetek neki?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja elköltözött az nagy ő-höz, az igazihoz, álmai férfijához.

Vitte a közös vagyonból ráeső milliókat.

Nagy ő kifizettette vele lakása, kocsija kölcsöneit. A pénz elfogyott. Ezután az álom férfi kitette a feleségemet.

Most megkeresett, hogy fogadjam vissza, mert rájött én vagyok neki az igazi.

Szerintetek őszinte a felém érzett szeretete?

#elhagyás #feleség #visszakönyörgés
2015. júl. 21. 20:04
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Gondolom, ez költői kérdés... Hacsak nem troll vagy.
2015. júl. 21. 20:10
 2/9 anonim válasza:
100%
Gyanús, hogy éppen akkor mondta ezt, mikor a másik kitette. Csak azért mondja, hogy valaki pénzelje is. Elúszott a nagyhal, megteszi a régi, kisebb is.
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem :-(

Ha nincs ló.......

4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha csalódott a másikban, nyilván rájött, te mennyire jobb ember vagy nála. Valószínűleg bánja, hogy így döntött 4 hónapja (meg még ki tudja meddig volt előtte viszonya a másikkal). De nem. Bocs, nem hiszem, hogy őszintén szeretne. Akit őszintén szeretek, nem alázom meg ennyire, és főleg nem megyek visszakönyörögni magam.

Adj inkább magadnak egy kis időt, hogy letisztázódjon benned, mi lenne a legjobb. De én nem fogadnék vissza ezek után senkit!

2015. júl. 21. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez nem kamukérdés, akkor a válaszom, ja persze, a szerelem...:D

Én annyit mondanék neki, hogy menj oda, ahol eddig voltál, a szerelem meg majd elmúlik.:)

2015. júl. 21. 20:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nem. Nehogy bedőlj!
2015. júl. 21. 20:15
 7/9 anonim válasza:
100%
Ilyen esetben ez elég gyakori...:D
2015. júl. 21. 20:19
 8/9 anonim ***** válasza:
62%
A mantuai herceg áriája: ...ne higyj a nőnek, ne hallgass rája, hazug a szája, bármit is mond....
2015. júl. 21. 20:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez nekem már közel van a Rib.anc kategóriához, de nem éppen az, csak mindig kell, hogy legyen valaki aki dugdossa. 1000%, hogy hozzám vissza nem jönne.
2015. júl. 21. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!