Feleségem elment a barátnőivel pizzázni, szerintetek ciki lehet neki a barátnői elött, hogy megkértem hozzon nekem majd haza egy pizzát?
Figyelt kérdés
2015. jún. 18. 20:06
2/17 anonim válasza:
Már mégis miért lenne? Ha utána nem mennek sehova...
Ha ciki neki, akkor ciki neked, hoyg iylen feleséged van..
Egyébként az egész felvetés ciki..
3/17 anonim válasza:
Hát, kicsit furán hangzik, de ez már így alakult :D
6/17 anonim válasza:
És még csodálkozok, hogy ennyi fatökű férfi van..
8/17 anonim válasza:
Nem lesz ciki nyugi :) mi is voltunk már pizzázni a kollégáimmal, nem ették meg a pizzát, úgyhogy a férjem elég jól járt, mert kb egy komplett pizzát hoztam haza, csak éppen 3-4 ízzel. :D
9/17 anonim válasza:
Én nem hoznék az tuti neked, egy baráti talikor. Szégyen ide, szégyen oda, de nekem ciki lenne:D
10/17 anonim válasza:
Egyàltalàn nem ciki. Sőt ìgy legalàbb megbizonyosodhatsz arròl hogy tènyleg pizzàzni ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!