Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségem elment a barátnőivel...

Feleségem elment a barátnőivel pizzázni, szerintetek ciki lehet neki a barátnői elött, hogy megkértem hozzon nekem majd haza egy pizzát?

Figyelt kérdés
2015. jún. 18. 20:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
18%
Ha legközelebb fodràszhoz megy kèrd meg vigye haza neked a hajszàrìtòt.:)))
2015. jún. 18. 22:53
 12/17 anonim ***** válasza:
59%
Nem értem, miért lenne ciki. Én hoznék neked.
2015. jún. 18. 23:47
 13/17 anonim ***** válasza:
36%

Legutóbb egyetem után beültünk barátaimmal csacsogni a kínaiba plusz kajálni, mert az ebéd kimaradt. Kértem egy adagot elvitelre is barátomnak. Rajtam kívül még az egyik srác és két lány tett így. Vagy maguknak későbbre vagy párjuknak vitték, hogy este már ne kelljen főzni, de meleget egyen.

Tehát szerintem nem ciki ha utána nem terveztek több programot, úgymint esetleg tánc, kávézó, vásárolgatás, stb, mert oda cipelni a pizzás dobozt kicsit kellemetlen.

2015. jún. 19. 08:14
 14/17 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem nagyon gáz... mit gondolhatnak a barátnői, gondolj bele... hozatsz haza pizzát, sört meg nem..
2015. jún. 19. 09:47
 15/17 anonim ***** válasza:
7%
Az a ciki hogy neki nem jutott eszébe.
2015. jún. 19. 15:14
 16/17 anonim válasza:
Mért volna ciki ? :)
2015. júl. 19. 17:07
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez nem ciki, hanem totál természetes.

(Főleg, ha aznap már nem akar főzni senki, akkor így meg van oldva a dolog.)

2015. júl. 19. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!