A nagyobbik gyerek 1 éve befejezte a tanulmányait, és, dolgozik! Szakmát és éretségit szerzett! A volt feleségem, mégis vonatja agyerektartást! Milyen következményei lesznek rá tekintve?
Nem a volt feleséged vonatja, hanem te nem jelentetted be az illetékesnél a munkaügyön a dolgokat.
Visszakövetelheted a gyerekedtől az általa megevett ételt betöltött 18 évet követő hónaptól.
Mivel egyik sem jelezte, hogy jogilag már nem járna a tartásdíj, így neked kell bírósé
ágon keresetet beadnod. Hogy mi legyen benne, azt az ingyenes tanácsadó napon a bíróságon elmondják.
Nem vissza kötelni akarom!
A nagyobbik fiam sajnos nem akarja velem tartami a kapcsolatot.21 éves,én szívesen tartanám vele is a kapcsolatot!Az ország 2 végében lakunk!
Csak a közös családtagokon keresztül jutnak el róla az infok!
Mi előtt lelseszek mocskolva a sárga földig,amég hozzá tenném,hogy nem én voltam az aki félre lépet,nem egyszer!
Vagy az természetes,ha a feleség,félre lép?
Te nyújtsd be a kérelmet, és próbáld meg visszaigényelni a jogosulatlanul felvett pénzt!
És tanulj meg írni...
Felülről a harmadik a gyerektartásdíj megszüntetése iránti kereset, töltsd és add be a bíróságon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!