Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy férfi szeret egy nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi szeret egy nőt, akkor igaz, hogy megpróbálja kielégíteni szinte bármi áron?

Figyelt kérdés
Volt barátommal nem volt olyan jó a szex, ezt ő is tudta, de csak pár hónapja voltunk együtt. Ő azt mondta szeret, meg minden, de igazából ki se próbált elégíteni (inkább csak sajnáltatta magát, hogy ő milyen szar). Azóta már szakított is velem. Én teljesen türelmes voltam vele, és nem piszkáltam, de mégis úgy érzem, hogy egy szerelmes férfi nem így viselkedik.
2019. jan. 17. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Nyilván igyekszik az ember örömet szerezni a másiknak az ágyban is. És te mennyire segítettél neki? Vagy csak türelmesen vártál, hogy majd csak lesz valami?
2019. jan. 17. 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Nem feltétlenül igaz.
2019. jan. 17. 17:40
 3/8 A kérdező kommentje:

jó, azért nem minden áron, de azért próbálkozik.

Nem csak úgy bumm bele hirtelen minden alkalommal.

Vagy mikor megbeszéltük, hogy sok pózt kipróbálunk, és utána egyszer érdekelte a dolog utána, aztán azzal se foglalkozott.

beszéltük, hogy veszünk szexuális segédeszközt, de utána végül ezzel se foglalkozott. pedig nekem nincs bajom az ilyenekkel sem.

2019. jan. 17. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Lehet hogy szerelmes,de lusta.Nekem nem kéne olyan,aki még ehhez sem veszi a fàradtsàgot.
2019. jan. 17. 18:26
 5/8 Pomazi73 ***** válasza:
Nem csak ha szerelmes, hanem mindig megpróbálja. Anélkül az én élvezem semmit sem ér. Ha nem ilyen akkor az fiú és nem férfi
2019. jan. 17. 18:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt velem pár hónapja.Szerettem a srácot állítása szerint ő is engem a szex nem működött beszéltünk róla hogyan kellene változtatni ,nekem ,hogy jó
2019. jan. 18. 12:45
 7/8 Kor Man ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Nem az igazi a szex, ha a nő nem élvez el. Valamint nem tartom férfinak, aki nem veszi a fáradságot egy nő kielégítéséhez. Nekem fontosabb mint a sajátom. Persze az ellen sincs kifogásom ha én is elmegyek :)
2019. jan. 18. 13:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már az elején ilyen ívben tesz rá és lusta tenni érte, akkor a fene megette.
2019. jan. 22. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!