Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy férfi nem tudja kiverni magának és akár hónapokig vagy évekig nem elégült ki?
Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 12:25
1/10 anonim válasza:
ott komoly szervi probléma lehet
2/10 A kérdező kommentje:
azt mondja, h az agy és a kéz koordináció nincs összhangban...
2014. jan. 9. 12:36
4/10 anonim válasza:
Ismered a mondást? Béna gyereknek az anyja veri a fa-át! Erröl beszélsz?
5/10 anonim válasza:
ezt egy férfi ismerősöd mondta neked? eldalolta bánatát, hátha megsajnálod, és segítesz rajta :)
7/10 anonim válasza:
ha pasi vagy: menjél dokihoz
ha nő vagy: vagy küld dokihoz, vagy szálj le a magas lóról, mert hazudik. Az meg más kérdés, hogy ha nem csinálod egy jó ideig akkor szépen álmodban fogsz elsülni.
8/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és hidd el nem sajnáltam meg! :-) hallottam már sok hülyeséget,de ez volt a CSÚCS! Azért írtam csak így,mert kíváncsi voltam ki mit szól ehhez a sztorihoz... De úgy látom egy véleményt alkotunk!
2014. jan. 9. 21:07
9/10 A kérdező kommentje:
A többit le se írom,hogy még miket mondott! :-D
2014. jan. 9. 21:10
10/10 anonim válasza:
azért alég hülyének kell nézni valakit, ha ilyeneket akar megetetni. Nem mondom lehet egy 15 évessel menne, de azért ez már túlzás.
Sosem értettem azokat a pasikat akik sajnálattal próbálnak hódítani. Az nekem olyan tutyi-mutyis, nem pasis vonás. Szerintem egy nőnél sokkal többet el lehet érni egyenes háttal és őszinteséggel, de igaz, hogy ez nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!