Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem szeret a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeret a barátom orálisan kielégíteni? Velem lenne a baj?

Figyelt kérdés
Minden más nagyon jó a szexben,de kb negyedévente egyszer csinálja,holott én neki mindig! Nem "muszájból",hanem,mert szeretek neki örömet okozni és engem is izgat,de néha bánt,hogy egyoldalú. Eddig előtte 4 férfival voltam(2kapcsolat,2laza) de mindig minden pasi szerette csinálni,nem kellett kérni. Azt hittem velem vam a baj,de ápolt,higénikus vagyok nyilván és dícséri is,hogy szép,de ha meg is kérem néha rá,veszem észre,hogy nem jön be neki annyira. Velem lenne a baj valamiért? Vagycsak szimplán nem rajong érte? 23/L
2022. nov. 15. 19:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az lehet, hogy ő neki ez annyira nem jön be. Szépen beszéljétek meg a dolgot.
2022. nov. 15. 19:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincs veled gond, írtad is, hogy másnak nem jelentett problémát. Egyszerűen kifogtál egy olyan pasit, akinek ez valamiért nem jön be, ahogy van olyan nő is, aki nem szeret szopni, vagy nem kedveli a szájában a spermát. Előfordul.

40N

2022. nov. 15. 19:54
 3/12 anonim ***** válasza:
15%
Én se szeretek nyalni. Úgy vagyok vele, hogy szeretnek a nők, had kapjam.meg tőlük ami nekem kell, ha meg nem tetszik nekik ez van, keresek mást, tinderen nem nagy dolog összeszedni valakit. De ha szeretem a nőt akkor kinyalom
2022. nov. 15. 20:02
 4/12 anonim ***** válasza:
32%
Furcsa,előző kérdésnél még 26 voltál..
2022. nov. 15. 20:25
 5/12 anonim ***** válasza:
10%

Azt aruld már el, milyen az hogy higénikus vagy??

Pistike,Pistike figyelj a részletekre!

2022. nov. 15. 20:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
olyan nincs hogy a psit fontosabb szopni mint a nőt dugni. a barátod szimplán csak lusta. ha te őt mindig, alapvető lenne a viszonzás gyakrabban
2022. nov. 15. 20:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

9

Kicsit félreírtad. Gondolom azt akartad írni, hogy a nőt ugyanolyan fontos kinyalni, mint a pasit leszopni. És igen, sztem is kölcsönösen lenne korrekt.

2022. nov. 15. 20:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
10 igen így akartam
2022. nov. 15. 20:42
 9/12 anonim ***** válasza:
89%
Lusta, önzó, figyelmetlen kis fsz.
2022. nov. 15. 20:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert önző,lusta és nem is szeret, rúgnàm ki az ilyet...
2022. nov. 15. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!