Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitt tegyek a feleségem nem akar orálisan kielégitenide én vele ellentéttbe szeretem Kielégitteni orálisan de ő csak havonta vagy kéthavona 1x hogyan gyözzem meg ?
Figyelt kérdés
Nem szeret szopni#Nem szeret szopni
2020. okt. 31. 02:52
2/9 anonim válasza:
Èn sem szeretek, ezt már a kapcsolatunk elejèn is mondtam, azt mondta a párom okè... Eleinte mèg nem is, de az utóbbi időben erőltetnè ő is, hisz igènye lenne rá, de tudja, hogy nem szeretem. Ez feszkót szül, ami nem jó. Nem egyeznek az igènyek sajnos.
3/9 anonim válasza:
Nem a megfelelő feleséget vetted el, legalábbis szexuális téren.
4/9 anonim válasza:
Ha nem szereti csinálni, akkor nem szereti. Jó érzés az neked, ha azért tenné meg, mert erőlteted, közben meg undorodik az egésztől?
5/9 anonim válasza:
Keresni kell valakit, aki szeret. Ezt elmondani a feleségednek kedvesen, őszintén, és rögtön szeretni fog ő is.
6/9 anonim válasza:
5 szép kapcsolat amibe a zsarolás belefér...
Ha nem szereti nem..bar volt egy ismerősöm aki szintén nem szerette az új pasijával viszont igen. Úgyhogy simán lehet hogy veled van a baj kérdező.
7/9 anonim válasza:
Ez nekem olyan fura... én nőként szeretek szopni. Persze kicsit undi vagy kényelmetlen, de ugyanúgy van rá igényem mimt a normál szexre.
9/9 anonim válasza:
Miért vetted el? Valószínűleg előtte sem szerette. Akkor most fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!