Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abban az esetben, ha a barátnom nem akar kielégíteni engem szinte csak minimálisan mennyire jogos dolog a megcsalás?
Ez a felfogás egy riherongyra vall!!!!
Szerintem ne itt keress mentséget!!!
ha nem AKAR kielégiteni, hagyd el.
egy megcsalás sztem soha nem jogos. ha már valami gond van, beszélni kell, vagy véget vetni a dolgoknak, ha a kommunikácio nem segit már.
Mi értelme van megcsalni? Ha nem akar kielégíteni, tehát neki mindegy, hogy neked jó-e a szex vagy nem, akkor valószínűleg másban is ilyen onző, akkor meg miért vagy vele?
A megcsalásnak azért nincs értelme, mert abból te mindenképpen vesztesként jössz ki. Érzelmileg, idegileg felemészt...
Először is mond meg a "barátnodnek" , hogy ez így nem F@sza!
Ha ezek után sem változik semmi , akkor meg mond azt neki , hogy Viszontlátásra !!!
Jobb esetben nem kell majd megcsalnod , rosszabb esetben sem kell majd megcsalnod :D ennyi
Bla!Bla!Bla!
Ha többet akarsz dugni akkor kezdeményezz többször!!!Egy Nő tudja hogyan kell elcsábítani egy férfit!!!!!Ezek szerint te valami kis csaj lehetsz aki épp most bujt ki a pelusából!!!!!
és ha képes vagy megcsalni valakit akkor te az illetőt nem szereted!!!És ha megcsalod akkor egy gerinctelen hitvány 3.14csa vagy!!!!
szia 9:39 vagyok !
a lényeg , hogy beszéld meg a pároddal ! ha nem megy akkor hagyd a fr@ncba , mert a megcsalás nem vezet hosszú távon majd sehova ! ennyi ... remélem segítettem és Viszlát ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!