Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Abban az esetben, ha a barátno...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abban az esetben, ha a barátnom nem akar kielégíteni engem szinte csak minimálisan mennyire jogos dolog a megcsalás?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 19:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
18:42-amugy fiú vagyok baratnot írtam nem pedig barátot
2011. febr. 2. 15:11
 12/15 A kérdező kommentje:

18:42-ja még annyit hogy eleget kezdeményzek csak o b@szik a fejemre

szerintem annak kéne kialakulnia inkább mindenkinél hogy a nagyobb szex igényu félnek joga legyen és elfogadott legyen a megcsalás. szerintem ez így korrekt lenne

2011. febr. 2. 15:14
 13/15 anonim ***** válasza:

tudom!kell a szemüvegem!

a lényeg az hogy ne csald meg mert az egy hitvány dolog!de amugy nem csak a csajon mulik a sex mennyisége!ha meg nemtudsz mit csinálni akkor nyúlj magadhoz vagy dobd a csajt és dugj!

2011. febr. 2. 15:18
 14/15 anonim ***** válasza:
67%
a nagy szeXigényű embereknek, akkor ezek szerint nem barát/ barátnő kell , mert csak Dugni akarnak... akkor meg pláne hagyd el a barátnődet és inkább csak QRVázz ennyi !
2011. febr. 3. 11:15
 15/15 A kérdező kommentje:
itt csak normalis szexigenyrol van szó,baratnom egy pics@,hogy még ennyit se tud nekem megadni,de amugy lehet, hogy megfontolom a tanácsaitokat.
2011. febr. 3. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!