Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalás? Ha nem akkor mi?
Sziasztok!A Kedvesemnek volt egy viharos kapcsolata egy férjes asszonnyal elöttem.Véget kellet vetniük mert a csaj a családját választotta..Mi már két éve vagyunk együtt, és érzem hogy imád mindig kiáll mellettem, és sokat tett értem.5 hónappal ezelött belenéztem telefonjába amit nem mertem elmondani neki mert nem szoktunk turkálni egymás cuccai közt, és nem tudtam hogy reagálna rá..Találtam egy olyan smst amit ő írt a csajnak hogy: "Nem tudom elmondani milyen jó mikor beszélgetek Veled." Erre a csaj:" Nekem is ilyen ez a kémia."
Kiborultam , és a barátom háta mögött beszéltem a csajjal hogy mi ez..Ő közölte Velem hogy a pasim megcsalna Vele ha lenne rá lehetősége mert ő szebb, és jobb nálam, és hogy nem is érti mit eszik rajtam..Persze kiborultam, és elköltöztem, de másnap a Kedvesem utánam jött, és meg győzőtt hogy félreértés történt..Viszont én nem tudom elfelejteni hanem is történt fizikálisan semmi akkor is mérhetetlenül nagyot csalódtam amit úgy érzem az idő nem gyógyít be..Állandóan ezen kattogok, persze csak magamba mert nem merem senkinek kimondani.Félek hogy rá gondol mikor velem van, hogy tényleg annyira jobb nálam, hogy soha nem érek fel hozzá a pasim szemébe..Hogy lehet ezzel megküzdeni, és legyőzni?Ha valakinek van tapasztalata ilyen helyzetbe kérlek ossza meg velem..Előre is köszönöm!
Szerintem tuti igaz az, amit a csaj mondott, h a palid lefekudne vele, ha tehetne.
Ilyen nincs, h valakivel kapcsolatban voltam es akkor full erzelmek nelkul masfel evvel kesobb ilyen smst irok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!