Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyakpuszi megcsalás?
Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 22:37
4/11 anonim válasza:
én szerintem az még nem megcsalás.. nekem már volt több olyan alkalmam is mikor a volt pasimmal kicsit összemelegedtünk de nyakpuszinál nem volt több.. nekem nincs ezért lelkiismeret furdallásom.. ez nem megcsalás
5/11 twinky válasza:
Korulmenyektol fugg? Akkor szex kozben az.
7/11 anonim válasza:
Mardzsyka gerinctelen vagy.
Mindenkinek az a megcsalás, ami az ő erkölcsi nézetébe nem fér már bele.
Bár valóban a körülmények azért számítanak itt. Ha pl. egy játék része, hogy adj nyakra puszit valakinek, akkor azt mondom, hogy el lehet nézni, de egy érzéki, érzelmekkel teli nyakra puszi... hát...
8/11 anonim válasza:
Puszit akartam adni egy barátomnak, de ő közben dolgozott, ténykedett. Magasabb is nálam és ráadásul fordult épp, ezért a puszi nem az arcára ment, hanem a nyakára. Szerintem nem csaltam meg a párom. :)
9/11 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok.
Na az ilyen esetek, mint amilyet az utolsó írt, nem számítanak megcsalásnak. De amit az a M... nem tudom, ki írt, hogy a volt pasijával összejárnak egymás nyakára nyáladzani, szerintem eléggé megcsalás-szagú.
10/11 anonim válasza:
Nem, ha komolytalan a dolog. Ha mondjuk köszönés képen a puszi az arca helyett oda is irányul akkor csúnya verekedések lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!