Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan nő van, akit nem tud és/vagy nem is akar kielégíteni a férje?
Ez egy kicsit bonyolultabb téma. Van nő aki az életében nem jut el a csúcsra, ha szétszakad a férje akkor sem. Ennek lehet többféle oka.
Ha nem akarja az már más kérdés, ott már elmúlt minden:(
El kell hagyni ennyi.
Én egy éjszaka után otthagytam volna, ha látom rajta, hogy nem akar kielégíteni.
38 eves vagyok, es engem egyedul az exferjem tudott kielegiteni.
Egesz eletemben volt kb 16 pasi az eletemben, ebbol 2 volt aki tudott velem kezdeni valamit. A tobbi 2 percen belul elment, kicsi volt a cerka, elojatekrol fogalmuk se volt.
Es nem tudom, hogy mit lehetne tenni, mert en kinyitom a szamat es mondom, hogy mi hogy lenne nekem jo. De tobbszor is le lettem cseszve, hogy
ne szoljak semmit, mert az eddigi csajok nem problemaztak es, hogy o tudja, hogy mit csinal.
Ez nem egy pasi volt!!!
Ilyenkor mar nem lehet tenni semmit.
Ismerek egy olyat,akinek nagy farka van.
Azt hiszi,az untig elég, ha ki-be húzogatja, mivel neki úgyis nagy van...
Plusz hiába mondja neki az ember,hogy mit kéne csinálni és hogy a nőnek is jó legyen... Az a lényeg, ő legyen lesz.pva és kielégülve...
Hihetetlen,de sajnos vannak ilyen önző férfiak. :(
Nekem volt ilyen is olyan is.
Volt akit könnyű volt kielégíteni, de volt akinek akárhogy is csináltam nem volt jó.
Mikor kérdeztem, hogy szeretné, hogy jó neki soha nem válaszolt a kérdésre.
Én kifejezetten szeretem, ha a nő mondja , hogy szereti, de nagyon kevés ilyennel találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!