Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem akar oralisan kielegiteni a baratom? 21F
Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 00:14
2/17 anonim válasza:
lődd fejbe utána meg magadat ! :) sok szerencsét hozzá
5/17 A kérdező kommentje:
nem barátnőt akartam írni
2009. nov. 11. 00:42
6/17 anonim válasza:
Tudtam, tudtam. :D
Hajajjj, melegszik az este...Fülledt a levegő 1 kis erotikához ;)
7/17 anonim válasza:
Hogy van ez, jártok már, vagy csak Te vágysz rá? Ha a 2. a válasz, akkor előbb azt kell kipuhatolni, hogy ő is meleg-e, és tetszel-e neki egyáltalán. Ha a "barátod" azt jelenti, hogy jártok is, akkor kérdezd meg, hogy miért nem akarja. Vagy kezdeményezd Te az orális szexet, és valószínűleg viszonzásban részesülsz. Ha ez már megvolt, akkor nem tudom, vagy nem biztos a srác az orientációjában, vagy biztos, de úgy, mint időnként a nőknél, valami oknál fogva idegenkedik az orális szextől. Hetero kapcsolatokban ez türelemmel, intimitással, orális örömök okozásával egy idő után sok esetben meg szokott oldódni.
8/17 anonim válasza:
Ja és kifelejtettem a tisztaságot - én csak akkor folyamodok ehhez, ha a partnerem előtte tusolt, vagy megmosta a nemi szervét.
9/17 anonim válasza:
1. opció : keress egy barátnőt és térj át az elfogadott ösvényre. :D
2. opció : kötözd le, peckeld ki a száját, és hajrá :P
3. opció : keress egy másik khmmmm... barátot...
Én az elsőt ajánlom, akk nem b*ziznak le a kérdésed feltevésekor... :D
10/17 anonim válasza:
Talán mert a barátod nem búúzi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!