Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, titeket zavarna ha a baratnotok nem lenne hajlando oralisan kielegiteni?
mert en tudom magamrol hogy ilyet nem tennek,de nem szeretnem elvesziteni a baratomat sem emiatt..
en valahogy megalazonak erzem hogy ezt tegyem..de en sem varnam el hogy o elegitsen ki oralisan..
nekem nem menne:(
ti elhagynatok a baratnotoket ha tetszene,'kivul-belul' es jo lenne vele az agyban,de nem lenne hajlando oralisan kielegiteni?
IGEN...
(hülye kérdésre hülye válasz)
Én is csak "ünnep napokon" szoktam magam rávenni a dologra. -ugyan úgy nem várom el fordítva a dolgot.- Egy normális pasi szerintem megérti.
De egyszer mindenképp próbáld ki! Nem megalázó a dolog, mert borzasztó örömet lehet vele szerezni a partnerednek. Ne siettesd ha nem akarod, de próbáld ki ;)
Elöbb utobb valoszinüleg elhagynám.
De az én párom is ilyen volt eleinte,és szép lassan megbarátkozott a gondolattal.10éve együtt vagyunk.
Ne légy prűd!Ez nem megalázás,hanem örömszerzés!Van egy film: A gyönyör iskolája,ez egy szerelmi oktatófil,ajánlom figyelmedbe.
Én nem várom el hogy orálisan kielégítsenek én viszont imádok nyalni. Percek alatt olyan orgazmust lehet elérni vele, hogy öröm nézni :)
19/F
(amúgy ha valaki ezért elhagy akkor csak jól jársz vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!