Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk, titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, titeket zavarna ha a baratnotok nem lenne hajlando oralisan kielegiteni?

Figyelt kérdés

mert en tudom magamrol hogy ilyet nem tennek,de nem szeretnem elvesziteni a baratomat sem emiatt..

en valahogy megalazonak erzem hogy ezt tegyem..de en sem varnam el hogy o elegitsen ki oralisan..

nekem nem menne:(

ti elhagynatok a baratnotoket ha tetszene,'kivul-belul' es jo lenne vele az agyban,de nem lenne hajlando oralisan kielegiteni?

2011. aug. 25. 12:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én oda-vissza imádom az orális szexet, szóval tuti nem terveznék hosszútávra egy olyan csajjal, aki nem szereti. Egy ideig jó lenne vele anélkül is, főleg ha amúgy belsőleg is stimmelünk, de ha a szerelem elmúlik (tudományosan bizonyítva 1-2 év), tuti keresnék valakit, aki nem undorodik a spermám ízétől.
2011. aug. 25. 12:46
 12/13 A kérdező kommentje:

erdekes mennyi eltero valaszt kaptam:|

de azt sem tudom hogy reagaljak majd ha erre utal..vagy ezt szoktak is mondani,hogy:''he,szivem,nincs kedved bekapni?''..persze nem igy..hanem elvontabban es kicsit tobb erzelemmel,szebben nem ilyen bunkon..tudom is en..:D

2011. aug. 25. 12:55
 13/13 kcsongor válasza:
Egy jó kapcsolatban mindent szabad és kell is csinálni! A legtöbb megcsalás, szakítás abból adódik, hogy bizonyos dolgokat nem csinál meg a másik! Az ágyban két ember van és mind a kettőnek meg kell tenni a mit a másik kér, vagy kezdeményez! A nő ne csak a lábát tegye szét, hanem élvezze mutassa ki hogy élvezi, ahogy és amit a férfi csinál a testével! Amikor felszáll a rózsaszín köd akkor már szerintem mindent lehet mindenhová! Kérdés, hogyan izgatnád a párod, hogy harcra kész legyen? Ahogy a Nőnek úgy a Férfinek is kell az izgatás! A férfiaknál egy értelmű, ha készen áll, ha a nő nem mutat semmit, akkor szárazon nem jó a sutykolás! Sőt az is előfordulhat, ha nincs visszajelzés, nem mozdul rá a Nő, hogy a férfi lekókad, és ez nem azt jelenti, (sok nő ezt hiszi) hogy már nem szeret, nem kíván! Ha ketten vagytok az ágyban akkor mind a ketten dolgozzatok megy a hatalmas orgazmusért! Nem kell beszélni feltétlen, rákell érezni mit szeretne a másik, élveznéd, ha kotoznak a puncidban, vagy nyalogatják (ott derül ki, nedvesedsz-e). 69-ben biztosan a Nőnek is cselekedni kell! Nem kell feltétlen szájba élvezni, hiszen a spermának is van íze, ha dohányos a férfi akkor kesernyés! A legfontosabb a higiénia! Midig fürdés után vagy nedves törlőkendő használata után kezdjetek hozzá! Olvassd a Kámaszutrát! :)
márc. 5. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!