Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon férjem ha tutujgatja a jancsit akkor intenzívebben élvez el mint bennem akkor már lehet nem szeret és másra gondol közben, esetleg meg is csal mert nem tudom úgy kielégíteni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 11. 11:45
2/11 anonim válasza:
Biztosan máshogy élvez, de ez nem jobb mint veled csak más.
Néha csak egy gyors segítség kell önmagának szerintem ezért teszi.
Miért nem veszed kézbe a dolgokat? Időnként süsd el neki kihívó cuccban hogy kevesebb ereje maradjon a saját köreire.
Valószínűleg nem fog tiltakozni ha megkéred rá hogy vetkőzzön le amíg te felhúzol valami izgalmasat mert most kedved támadt a kezeddel kielégíteni :)
3/11 A kérdező kommentje:
Ne küldjetek privátot olvasás nélkül törlöm
2023. ápr. 11. 11:54
4/11 anonim válasza:
Ha úgyis törlöd, akkor had törjék csak magukat.
5/11 anonim válasza:
Nem vagyunk gondolatolvasók, lövésünk sincs mire gondol egy ember. Tutujgatja, hogy keményebben álljon, na bumm, sokan csinálják. Ez még nem jelent félrelépést, vagy azt hogy ne kívánna.
6/11 A kérdező kommentje:
Az első privát amit kaptam valami ordenáré szexajánlat volt innentől nem foglalkozom a privátokkal
2023. ápr. 11. 12:05
7/11 anonim válasza:
tutujgatja a jancsit... :D
Falun is van már szélessáv?
8/11 anonim válasza:
Te soha nem masztizol? Az is más mint a szex,nem? Én is tutujgatom :D, de ez csak annyiban más hogy ilyenkor nem kell a partnerre is figyelni, csak magamra tudok koncentrálni. De a pinától nincs jobb! Ezt elhiheted nekem :D
9/11 anonim válasza:
Lehet, de eléggé valoszinütlen. Ne görcsölj erre, föleg ne ugy, hogy magadat okolod, vagy azt képzeled akár fantázia szinten másik nö van képben. Vszinüleg csak annyi van, hogy hiányzik neki egy ürités (akár feszültségoldás miatt) és gyorsan le akarja tudni. Vagy (picit rosszabb eset, de gyakori) ürités, de a jancsi nem olyan harcrakész, de kézzel magának simán lecsapolja.
10/11 anonim válasza:
Dolgozz többet a jancsin... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!