Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim miért nem szeret orálisan kielégíteni? Csak az én párom ilyen?
Az párom imád nyalni. Nagyon örülök is neki, mert én is csak csiklói orgazmusra vagyok képes. Neki nagyon tetszik mikor elmegyek. Azt mondja imádja, mert annyira szexi :D
Természetesen én is viszonzom az orált nagy örömmel :3
El sem tudnám képzelni, hogy olyannal legyek, akinek ez nem alap.
Nekem is volt ilyen pasim. Mondjuk ő megtette a kedvemért, de abban nem volt köszönet: baromira nem izgató, amikor látod a másikon, hogy épp valami istentelen nagy áldozatot hoz érted...
Amennyiben nincs semmilyen egészségügyi problémád odalent, egyszerűen arról van szó, hogy nem illetek össze. Tapasztalataim szerint aki nem szereti az orális szexet (legyen az férfi vagy nő), azt senki sem fogja megváltoztatni. Nem kell haragudni rá, hiszen senki sem szeret számára undorító dolgot csinálni, de ha jót akarsz magadnak, akkor gyorsan lelépsz.
Nekem is volt ilyen párom, ismerkedéskor előadta hogy ő olyan mint a nyaligátor. Sose nyalt ki.
Mivel tudta hogy nekem erre szükségem van, így becsapva éreztem magamat. De nem tudtam mit kezdeni vele.
Nincs jó íze, túl nedves stb.
Nem velem volt a baj, mivel exeim is szerették, és a mostani párom is imád elveszni odalent.
Nem mindenki szereti az orális szexet, így erőltetni sem a legjobb.
Én pl hányingert kapok tőle, ha bármilyen testnedv a számba kerül. Így nàlam a szopás kizárt dolog, ugyanis nem szertnék szex közben senkit lehányni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!